Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Αποψή μου

Είμαι σε μια ηλικία και σε μια φάση, που δεν χρειάζομαι τις καλές δημόσιες σχέσεις.
Δεν μ΄ ενδιαφέρουν ούτε τα μπράβο ούτε τα ζήτω, αλλά μ΄ ενδιαφέρει η κριτική και η αντιπαράθεση, ακόμη και όταν θα γίνει με εμπάθεια.
Αγαπητοί αναγνώστες δεν έχω βάλει κάποιο στοίχημα και δεν μ΄ ενδιαφέρουν ούτε οι πρωτιές, ούτε οι αποκλειστικότητες. Θέλω αυτά που γράφω κάποια στιγμή, έστω και αργά να επιβεβαιωθούν και να μην κάνω κωλοτούμπες.
Επειδή η κωλοτούμπα έχει γίνει επιστήμη, δεν....
έχω τον χρόνο, ούτε και την διάθεση ν΄ αρχίσω και πάλι σπουδές. Το γράφω γιατί κάποιοι έχουν παρεξηγήσει και την κωλοτούμπα.
Δεν είναι κάτι απλό κι όταν αποφασίσεις να την κάνεις, θα πρέπει να την κάνεις καλά.
Συνεχίζω λοιπόν όπως άρχισα σ΄ αυτό εδώ το blog με τους φανατικούς αναγνώστες, τους περαστικούς αναγνώστες, αλλά και με όλους αυτούς που λένε, για να δούμε τι γράφει αυτός ο ......
Κλείνοντας θα ξαναγράψω πως δεν αλλάζω χαρακτήρα και δεν ζητώ ν΄ αλλάξουν και οι άλλοι. Ο καθένας με τον χαρακτήρα του και όπου βγεί.
Θα ήθελα όμως να μην ξεχνά κανείς, πως τις περισσότερες φορές η συμπαράσταση και η στήριξη του ενός προς τον άλλον, έχει πολύ μεγαλύτερη αξία ακόμη και από τα πολλά πολλά χρήματα......
Αυτό το καταλαβαίνεις, όταν χάνεις αυτά τα στηρίγματα και μένεις μόνο με τα λεφτά, τα οποία δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση τον άνθρωπο.
Καλημέρα