Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

       Α.Ε.Λ. – Φ.Σ.ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ  1-4 
ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΜΕ 4-0 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ
       
Σε έναν αγώνα που η ομάδα μας προσπάθησε να συνεχίσει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο  στη μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να αντισταθεί στην ομάδα του Ταμυναικού που ήθελε τον αγώνα για να κρατηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Ένας αγώνας που βρήκε στο τέλος νικήτρια την ομάδα του Ταμυναικού με σκορ 4-1. Η ομάδα μας βρέθηκε   μπροστά στο σκορ με αυτογκόλ του Μπασινά στο 12΄ αλλά .....
η φιλοξενούμενη ομάδα ισοφάρισε στο 25΄με τον Λύκο ύστερα από  ωραία εκτέλεση φάουλ και αδράνεια της άμυνας. Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν με πρωτοβουλία κινήσεων του Ταμυναικού, και παθητικού ρόλου για την ομάδα μας που φαινόταν η κούραση των νεαρών παικτών μας από τον αγώνα νέων που είχαν παίξει την προηγούμενη μέρα.
Ωστόσο το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας άντεξε μέχρι το 65΄που δέχθηκε το δεύτερο γκολ πάλι από τον Λύκο, μη μπορώντας να αντιδράσει στη συνέχει για κάτι καλό αντιθέτως δεχθήκαμε αλλά δύο γκολ στο 80΄[ Πηλιχός] και 87΄ [Παντελής] δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη για την ομάδα τους και ταυτόχρονα βαριά ήττα για την ομάδα μας που παρόλο την κούραση και του αγωνιστικού προσώπου που παρουσίασε δικαιούταν κάτι καλύτερο.
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Παπακυριάκου,Δέλχα και Αντωνίου.   
                         
Α.Ε.Λ.
Παπαρίδης, Κηρύκος [50΄ Ξύδης ], Κέντρος [72΄ Αργύρης Ιωαν.], Τσαλιαγκός, Βογιατζής, [50΄Μπούρικας ], Μπαλόζι Κρ., Μικράκης, Ζαούρης, Μπαλόζι Ηρ.,Ντουλαβέρης,Μαριέτης.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας την Κυριακή  7/4  και ώρα 17.00 με την ομάδα του Ερμήλιου    στο γήπεδο των Λουκισίων.
Στην επόμενη φάση πέρασε η ομάδα νέων κερδίζοντας με 4-0 την ομάδα της ΟΠΑ/Α.Ο.ΑΙΔΗΨΟΥ   και με σκόρερ τους Ζαούρη, Ντουλαβέρη, Μπαλόζι Κρ., και Τσαλιαγκό.
Επόμενος αγώνας για την ομάδα νέων με την ομάδα ΑΠΚΟ Δροσιάς σε νοκ άουτ αγώνα για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος.

  Μπορείτε να ενημερώνεστε και από το site της ομάδας  aelilantiou.gr  για τα νέα της ομάδας.