Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3/4/2013
Ο Σύνδεσμός μας, για μία ακόμη φορά, είχε την χαρά να φιλοξενήσει ένα εκλεκτό μέλος της
Διαιτησίας, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών της Ηλείας και εκπρόσωπο του ίδιου νομού στο Ελληνικό κοινοβούλιο, κο Μαρίνο Ανδρέα, που συνοδευόταν από τον κο Γεωργακόπουλο Γιάννη, επίσης μη εν ενεργεία Διαιτητή του ίδιου Συνδέσμου. Ο ομιλητής ανάλυσε το άρθρο 5 του κανονισμού, που αναφέρεται στον Διαιτητή, με ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο.
Ένας Διαιτητής με εμπειρία 30 χρόνων στον χώρο ....

προέτρεψε τους Διαιτητές να προσπαθούν για να αποφεύγουν τα λάθη αλλά να μην φοβούνται, να έχουν πίστη στον εαυτό τους και να απονέμουν δικαιοσύνη.
Ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο της Εύβοιας, διότι υπήρξε πρωτοπόρος στην επιμόρφωση των Ελλήνων Διαιτητών, με τον εμπλουτισμό γνώσεων από επίλεκτα μέλη της ελληνικής και παγκόσμιας Διαιτησίας.
Μετά το πέρας της ομιλίας του κου Μαρίνου, τον λόγο πήρε ο Β’ Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της ΕΔ της ΕΠΣ Εύβοιας Κος Ψαθάς, ο οποίος τον ευχαρίστησε για την παρουσία του και ζήτησε από τους Διαιτητές να επιδείξουν το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο και στην συνέχεια του πρωταθλήματος και να γίνει προσπάθεια για να αναδείξουμε την Ευβοϊκή Διαιτησία ως φωτεινό παράδειγμα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.
Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας και Κος Παπακωνσταντίνου, που πήρε στην συνέχεια τον λόγο, ευχαρίστησε τον κο Μαρίνο και προέτρεψε τους Διαιτητές να συμμετέχουν στις επιμορφωτικές συγκεντρώσεις. Επισήμαινε ταυτόχρονα στους Διαιτητές να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα και να τηρούν τον κανονισμό, καθώς και να αναφέρουν όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν στο Φ.Α., έτσι ώστε να επιλαμβάνεται η διοργανώτρια.
Την επιμορφωτική συγκέντρωση έκλεισε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, ευχαριστώντας όλους τους προσκεκλημένους, τους εκπροσώπους του «Ματιές στα Σπορ» κο Κατσαμάγκο και Αβερκιάδη που κάλυψαν για μια ακόμη φορά την εκδήλωσή μας, καθώς και τους παρευρισκόμενους.


Για την Επιτροπή Τύπου – Δημοσίων Σχέσεων & Εκδηλώσεων
Τσολακίδης Απόστολος