Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Απάντηση στον κ. Ροκκάκη

Σε καμία περίπτωση αγαπητέ κύριε Ροκκάκη, δεν θα ήθελα να βρεθώ ανάμεσα σ΄ εσας και τον κύριο Κικίδη και με τα άλλα μέλη της διοίκησης του Λήλα.
Αυτό δεν σημαίνει πως δεν γράφω την άποψή μου. Στο παρελθόν ξέρετε πολύ καλά πως βρέθηκα στο στόχαστρό σας, επειδή στήριζα τον κύριο Παπαθανασίου στην επίθεση που δεχόταν από εσάς. Τώρα η επίθεση σας είναι κατά του κ. Κικίδη και προφανώς και των υπολοίπων μελών του ΔΣ.
Τι πρέπει να κάνω εγώ; Να κατηγορήσω τον ....
πρώην φίλο σας κύριο Κικίδη;
Θα σας θυμίσω κάτι κύριε Ροκκάκη. Όταν από την ομάδα απομακρύνθηκε ο φίλος μου κύριος Μάλιαρης, ούτε για μια στιγμή δεν καταφέρθηκα εναντίον της διοίκησης. Εδώ είναι τώρα φίλος σας κ. Παπαθανασίου να σας το βεβαιώσει.
Η απομάκρυνση του κ. Καρβέλη ήταν θέμα χρόνου και το γνώριζαν και οι πέτρες το ξέρατε κι εσείς.
Απλά πιστεύατε πως θα άλλαζαν γνώμη και θα τον κρατούσαν μέχρι το τέλος.
Κύριε Ροκκάκη τον κύριο Καρβέλη ¨τον έφαγαν¨ οι ψυχαναλύσεις και οι δηλώσεις του, αλλά και αυτά που έλεγε για την διοίκηση.
Πάμε τώρα στην άποψή μου για τους ποδοσφαιριστές. Για ποιούς ποδοσφαιριστές μιλάτε;
Εσείς είπατε στο ραδιόφωνο πως ξεκίνησαν αποχή.
Φυσικό είναι η διοίκηση να αντιδράσει. Αποχή για ποιό πράγμα;
Ερασιτέχνες είναι και παίζουν μπαλίτσα. Ο κάθε ποδοσφαιριστής αναλαμβάνει τις ευθύνες του και δεν πρέπει να ξεχνά πως είναι περιουσιακό στοιχείο του ΛΗΛΑ.
Όποιος δηλώνει πως κάνει αποχή, θα πρέπει να ξέρει πως και η διοίκηση μπορεί στο μέλλον να δηλώσει 1 χρόνο αποχή από ελευθέρες μεταγραφές κλπ.
Και οι διοικούντες ερασιτέχνες είναι.
Κύριε Ροκκάκη όταν απομακρύνθηκε ο κ. Μάλιαρης θα μπορούσε κι αυτός να επηρεάσει 3-4 ποδοσφαιριστές και να κάνουν αποχή. Δεν το έκανε όμως και αυτό είναι προς τιμή του.
Ελπίζω να σας κάλυψα.