Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Κηδεύτηκε ο Πέτρος Θεοδωρίδης


Παρουσία εκατοντάδων ανθρώπων του αθλητισμού, του πολιτικού κόσμου, φίλων του και αθλητών, κηδεύτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Κοιμητήρια Αναστάσεων του Κυρίου της Θεσσαλονίκης, ο ποδοσφαιρικός παράγων και ως τώρα πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης, που χθες έχασε την μάχη για την ζωή του σε ηλικία 66 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίων Χαραλάμπους και Χριστοφόρου και επικηδείους εκφώνησαν ο Σπύρος Καλογιάννης εκ μέρους της ΕΕΠ Β΄-Γ΄ εθνικής και ο Νίκος Φιλιππιάδης ως εκπρόσωπος της τοπικής ΕΠΣΜ.
Στην εκκλησία παρέστησαν πολλοί διοικητικοί παράγοντες και άνθρωποι που από διαφορετικές θέσεις αναμείχθηκαν ή υπηρέτησαν το ποδόσφαιρο, καθώς και πολιτικοί, όπως ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Θόδωρος Καράογλου, και ο ....
υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ο προπονητής Ντούσαν Μπάγεβιτς, οι πρόεδροι του ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας, της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας, του Ηρακλή Θόδωρος Παπαδόπουλος, του Απόλλωνα Καλαμαριάς Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, οι πρώην πρόεδροι Νίκος Ατματζίδης και Νίκος Χαϊτογλου του Ηρακλή, Δημήτρης Μελισσανίδης της ΑΕΚ, Γιάννης Γούμενος του ΠΑΟΚ, Αρης Λουκόπουλος της Παναχαϊκής, ο τέως περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο δήμαρχος Νεάπολης–Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, πολλοί τεχνικοί ποδοσφαίρου, βετεράνοι αλλά και μερικοί εν ενεργεία παίκτες του Ηρακλή, του ΠΑΟΚ, του Αρη, του Αγροτικού Αστέρα και του Μακεδονικού, σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα του Πανσερραϊκού και το Δ.Σ. της, εκπρόσωποι φορέων του αθλητισμού, δημοσιογράφοι και φίλοι του, εκτός από τα πρόσωπα του συγγενικού του περιβάλλοντος.