Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΔΑΚΕ/ΠΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: «Συγκρότηση Κεντρικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.»

Η Κεντρική Επιτροπή της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. που προήλθε από το 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Παράταξης στις 30 & 31/03/2013, συγκροτήθηκε σήμερα, Παρασκευή 05/04/2013, σε σώμα, ως εξής:

Πρόεδρος:
Μάνος Ανδρουλάκης...

Α΄ Αντιπρόεδρος:
Τριαντάφυλλος Οικονόμου
Β΄ Αντιπρόεδρος:
Χαράλαμπος Κόκκινος
Γενικός Γραμματέας:
Σωτήρης Γεωργόπουλος
Γραμματέας Οργανωτικού:
Δημήτρης Κάσσιος
Ειδικός Γραμματέας:
Αντώνης Αγραπίδης
Ταμίας:
Δήμητρα Τσένου
Γραμματέας Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων:
Αριστέα Παπαδοπούλου

Μέλη:
Κώστας Χριστόπουλος, Τάσος Σκαρμούτσος, Σάκης Γκουτζέλας, Τάσος Αντωνιάδης, Φίλιππος Γκουμάς, Θανάσης Κικινής, Βασίλης Παληγιάννης, Ηλίας Ηλιόπουλος, Γιάννης Πάιδας, Γιώργος Σαββάκης, Δημήτρης Τσάμης.

Ελεγκτική Επιτροπή:
Στάθης Θεοφυλακτίδης, Δημήτρης Ξέρας, Γιώργος Σωτηρακόπουλος

Η Κεντρική Επιτροπή της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. απευθύνει προς όλους τους συναδέλφους της χώρας θερμό, αγωνιστικό χαιρετισμό και τους παρέχει τη διαβεβαίωση ότι, πιστή πάντα στις αρχές του Ανεξάρτητου, Δημοκρατικού και Διεκδικητικού Συνδικαλισμού, μέσα σε μια δύσκολη συγκυρία, θα αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις για Παιδεία ποιοτική στην υπηρεσία της πατρίδας, για έναν Εκπαιδευτικό που αξίζει περισσότερα.
Καλεί κάθε συνάδελφο να συστρατευθεί μαζί της σ’ αυτό τον αγώνα για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων της εκπαίδευσης και των λειτουργών της και να αντισταθεί στις αντιλαϊκές και αντιεκπαιδευτικές πολιτικές που μας έχουν επιβάλλει.