Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Καλημέρα

Όλα είναι μια συνήθεια και δύσκολα αλλάζει ο άνθρωπος, ειδικά όταν πιστεύει πως είναι ο μοναδικός και ξαφνικά ανακαλύπτει πως δεν είναι τίποτα. Είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα, όταν κάποιος έχει μια θέση σ΄ έναν δημόσιο οργανισμό, άλλος ως προϊστάμενος, άλλος ως επιστάτης κι άλλος ακόμη κι ως απλός υπάλληλος και μπορεί μέσα από αυτόν τον οργανισμό να πιέζει ανθρώπους και καταστάσεις.
Αυτός ο τύπος επειδή είχε μάθει να του λένε όλοι ΝΑΙ, επειδή είχε μάθει να το παίζει τετραέξυπνος και να κάνει κουμάντο, χρησιμοποιώντας κάποιους ανθρώπους, όταν  ανακάλυψε...
πως δυστυχώς δεν τον υπολογίζει κανείς έδειξε τον πραγματικό του εαυτό. 
Του φταίνε όλοι. Όλοι αυτοί που μέχρι χθες ήταν μαζί του. Όλοι αυτοί που συνεχίζουν αλλά χωρίς αυτόν. 
Έμεινε με τους 3-4 της παρέας του τέως και όλοι μαζί, συνεχίζουν την προσπάθεια της συκοφάντησης ανθρώπων.
Έμπλεξαν όμως. Έμπλεξαν γιατί υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα και δεν τους φοβούνται.
Ας μιλήσουμε ειλικρινά. Τους ενοχλεί ο κ. Παπακωνσταντίνου ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣΕ. Τους ενοχλεί γιατί τους αφήνει "να τρώνε την σκόνη του". Εδωσαν μάχη για να μην κερδίσει τις εκλογές στην ΕΠΣΕ. Τους απέδειξε πως έχει την εκτίμηση των παραγόντων του ποδοσφαίρου στην Εύβοια και πήρε ποσοστό που θα το ζήλευαν ακόμη και αυτοί που κυβερνούν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα.
Έδωσαν μάχη στο πλευρό του τέως κυρίου Γκαγκάτση, ώστε να χάσει τις εκλογές στην ΕΠΟ ο κ. Παπακωνσταντίνου. Τι κατάφεραν; Τίποτα. 
Ο κ. Παπακωνσταντίνου ισχυροποιεί καθημερινά την θέση του και θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να είναι ψηλά στην ιεραρχία της ΕΠΟ και φυσικά πρόεδρος της ΕΠΣΕ.
Αυτοί οι κύριοι που απειλούν ανθρώπους με τις συκοφαντίες τους σε προσωπικό επίπεδο και που έφτασαν σε σημείο να θέλουν να διαλύσουν οικογένειες, θα πάρουν την απάντηση σύντομα.
Να ξέρουν πως εγώ δεν υπήρξα και δεν θα γίνω φίλος με τον κ. Παπακωνσταντίνου. Τον εκτιμώ, σέβομαι και θαυμάζω την πορεία του στο χώρο του ποδοσφαίρου και θα του εύχομαι πάντα τα καλύτερα.
Δεν μ΄ έχει ανάγκη ο κ. Παπακωνσταντίνου. Όταν τον στηρίζουν οι 99 στους 100, σε τι να χρειασθεί την βοήθειά μου;
Τέλος πάντων. Επειδή αυτοί οι τύποι ενοχλούν άλλους ανθρώπους για να μου στέλνουν μηνύματα του τύπου, "τώρα θα δει τι θα πάθει", τους απαντώ πως δεν με τρομάζουν αυτά. Είμαι σε μια ηλικία που έχω δει πολλά.
Αυτοί φαίνεται πως δεν έχουν δει τίποτα ακόμη και θέλουν να δουν σκηνές από τα προσεχώς. Ας περιμένουν λοιπόν.