Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ο κ. Θωμάς Γράφας

Τώρα που όλοι παραδέχονται πως ο κ. Γράφας είναι καλός προπονητής, ας γράψουμε πως γνωρίζαμε εμείς για τον κ. Γράφα και από την πρώτη στιγμή γράψαμε πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα πάει καλά στο πρωτάθλημα με προπονητή τον κ. Γράφα Θωμά και τον συνεργάτη του γυμναστή.
Όταν ενημερωθήκαμε από την διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ για την συμφωνία με τον κ. Γράφα κι αφού από την διοίκηση μας έδωσαν κάποια στοιχεία, μιλήσαμε με τον κύριο Νίκο Ρόγκα, ο οποίος και μας είπε: "Ο ΗΡΑΚΛΗΣ έκανε καλή επιλογή. Δεν μπορώ να πω αν η ομάδα θα πάει καλά, αφού παίζουν ρόλο κι άλλοι παράγοντες, αλλά ....
μπορώ να πω πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και θα είναι μια καλοκουρδισμένη ομάδα".
Μας είπε κι άλλα ο κ. Ρόγκας, αλλά δεν υπάρχει λόγος να τα γράψουμε. Αυτά για τους κυρίους οι οποίοι μας έλεγαν πως γράφουμε αυτά που θέλουν οι κύριοι Στούπας και Γκαλούφας.
Κύριοι, εμείς δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις. Εμείς ξέρουμε πως δεν μας έχει ανάγκη κανένας ΗΡΑΚΛΗΣ, κανένας Στούπας, κανένας Γκαλούφας, κανένας Γράφας. Εμείς δεν δηλώσαμε ποτέ ΗΡΑΚΛΑΡΕΣ.
Εμείς αν κι όποτε χρειασθεί θα γράφουμε για τον ΗΡΑΚΛΗ, γιατί έχουμε δηλώσει πως σ΄ αυτούς τους ανθρώπους, βγάζουμε το καπέλο μας.