Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Σεβασμός και κανόνες

Οι άνθρωποι της ενημέρωσης θα πρέπει να έχουν καταλάβει πως αυτός ο τρόπος που έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα στις σχέσεις που έχουν μεταξύ τους δεν τους οδηγεί πουθενά ή μάλλον τους οδήγησε εκεί που είναι σήμερα. Θα πρέπει να βρουν έναν κώδικα επικοινωνίας μεταξύ τους και να σταματήσουν να υπηρετούν αυτούς που κοιτάζουν μόνο τον εαυτούλη τους.
Άνθρωποι οι οποίοι μέχρι χθες ήταν συνεργάτες, σήμερα έφτασαν στο να βρίζει ο ένας τον άλλον και να φτάνουν μέχρι και τον εισαγγελέα, αφού ο ένας καταγγέλλει τον άλλον.
Ας δούμε το πόσο έχει σκύψει ο καθένας, όταν....
δεν του βγαίνει κάτι.
Θυμώνουν γιατί τους γράφω για τον κ. Γράφα τον προπονητή του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Γιατί θυμώνουν; Απλά τα πράγματα. Δεν είχαν πρόβλημα επειδή ο ΗΡΑΚΛΗΣ πήρε τον Γράφα. Είχαν πρόβλημα επειδή έδιωξαν τον Λάμπρου. Δεν μπορούσαν όμως να πούνε κάτι ενάντια στον κ. Στούπα και τον κ. Γκαλούφα και το γιατί το ξέρουν καλά.
Έτσι ξέσπασαν στον κ. Γράφα, το όνομα του οποίου δεν το ήξεραν. Ξέχασαν πως τον αποκαλούσαν Γράψα και Γάψα; Τώρα έχει ο φίλος τους ο Θωμάς!!! Άκου Θωμάς!!! Από πότε γίνατε κολλητοί;
Ας το παραδεχθούμε. Αυτοί οι ίδιοι είχαν γίνει κολλητοί με τον κ. Καλαφατάκη, τον κ. Λυκογιάννη, με τον κ. Βαζάκα, με τον κ. Παντέλη και πολλούς άλλους.
Οι άνθρωποι της ενημέρωσης πρέπει να το καταλάβουν. Η εποχή του προσκυνήματος τελείωσε.
Δεν πρέπει να υπάρχουν συμβιβασμοί. Αλλη η δουλειά του προπονητή, άλλη του παράγοντα και άλλη του δημοσιογράφου.
Κάποιοι επειδή θέλουν να παριστάνουν τους ηγέτες στην ενημέρωση, προσπαθούν να στρέφουν τους μεν εναντίον των δε. Αγνοήστε τους.
Η ενημέρωση, πρέπει να τα έχει όλα. Στην ενημέρωση έχει θέση και το σχόλιο και η κριτική και η περιγραφή και η άποψη. Για να τα κάνεις όμως αυτά, πρέπει να μην έχεις εξαρτήσεις και αγκυλώσεις.
Άκουγα να λέει ραδιοφωνατζής πως δεν κρίνει τις αποφάσεις των διαιτητών, αλλά προχθές στόλισε τον κ. Κάμπαξη, επειδή δεν έδωσε πέναλτι υπέρ της Ερέτριας!!!
Γιατί να ενοχληθεί όταν θα του πει κάποιος πως το έκανε επειδή έχει χορηγό άνθρωπο της ομάδας της Ερέτριας;
Θέλετε κι άλλα παραδείγματα; Αν θέλετε υπάρχουν.
Έφυγαν πολλοί από τα ραδιόφωνα και αυτοί που έμειναν δεν λένε καλημέρα μεταξύ τους.
Αν αυτό είναι σωστό ας συνεχίσουν.