Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Άποψή μας

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΕ για το θέμα που προέκυψε με την επιστολή-αίτημα του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας πραγματικά σπάει κόκαλα και έχει προβληματίσει την διοίκηση του Συνδέσμου, μέλη της οποίας θα προτείνουν παραίτηση του ΔΣ και εκλογές για νέα διοίκηση στον Σύνδεσμο προπονητών.
Η φράση "...Τονίζει σε όλα τα σωματεία να μην δώσουν αξία στην ζητιανιά τους..." ενόχλησε τα μέλη του ΔΣ και για να γράφουμε αλήθεια, δεν περίμεναν...
κάτι τέτοιο.
Πως όμως φτάσαμε σ΄ αυτό το σημείο;
Η ΕΠΣΕ είχε πει όχι σ΄ αυτό το αίτημα και το ΔΣ του Συνδέσμου παρέκαμψε την ΕΠΣΕ και απευθύνθηκε κατ΄ ευθείαν στα σωματεία - μέλη της ΕΠΣΕ.
Απλά τα πράγματα. Αν η ΕΠΣΕ απευθυνόταν για ένα θέμα που αφορούσε τους προπονητές, κατ΄ ευθείαν σ΄ αυτούς και όχι μέσα από τον Σύνδεσμό τους, θα είχαμε παρεξηγήσεις.
Και τώρα τι κάνουμε;
Τώρα θα περιμένουμε όλοι να δούμε αν ο Σύνδεσμος τραβήξει το σχοινί ή αν με ανακοίνωσή του προχωρήσει σε ανάκληση της επιστολής - αίτημα και το θέμα κλείσει εδώ.
Πάντως το αίτημα δεν ήταν σωστό, από την ώρα που οι προπονητές δεν παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες στα σωματεία. Δεν είναι λοιπόν σωστό να ζητάς να σου παρέχουν κάτι τα σωματεία δωρεάν, την στιγμή που εσύ δεν κάνεις το αντίστοιχο.