Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Μ' ένα κλικ

Καντε κλικ στο σύνδεσμο και διαβάστε τι γράφαμε στις 4 Αυγουστου 2016 στις..

Κωπηλασία (Γ): Προκρίθηκαν στη δωδεκάδα οι Νικολαϊδου/Ασουμανάκη



Κωπηλασία (Γ): Προκρίθηκαν στη δωδεκάδα οι Νικολαϊδου/Ασουμανάκη Στις δώδεκα καλύτερες βάρκες του διπλού σκιφ γυναικών προκρίθηκαν οι Κατερίνα Νικολαϊδου και Σοφία Ασουμανάκη. Οι Ελληνίδες κωπηλάτριες και μεγάλη ελπίδα της Ελλλάδας για ένα μετάλλιο ξεκίνησαν από την 1η διαδρομή της 3ης προκριματικής...

Εκπληκτικός ο Λευτέρης Πετρούνιας με 15.833 βαθμούς

Εκπληκτικός ο Λευτέρης Πετρούνιας με 15.833 βαθμούςΠέρασε τον αντίπαλο του

Εξαιρετικός ήταν για μια ακόμα φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας στα πλαίσια του προκριματικού στους κρίκους αφού συγκέντρωσε 15.833 βαθμούς, πάνω από τον μεγάλο του ....

Την καλησπέρα μου

Καλά μας πείσατε.
Διαπιστώνω πως κάποιοι ξαφνικά έγιναν υποστηρικτές του παρατηρητή διαιτησίας και μέλους της επιτροπής διαιτησίας του κυρίου Μπάμπη Καρατζά και άρχισαν να μας λένε διάφορα. Φαντάζομαι πως θα λένε περισσότερα στον ίδιο εναντίον μας, αφού αυτό το έχουν κάνει και στο παρελθόν για τον εαυτούλη τους.
Εμείς κάνουμε υπομονή και δεν θα απαντήσουμε όπως θα έπρεπε στους κυρίους αυτούς, γιατί δεν ασχολούμαστε μ΄ αυτούς που στο πρόσφατο ....

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ TV

Σάββατο 06/08/16
19:00 OTE Sport 8
Νανσί - Σπόρτινγκ Χιχόν
Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου

19:15 NOVASPORTS 1
Λίβερπουλ - Μπαρτσελόνα
International Champions Cup

20:00 FOX Sports...

Άποψή μας

Διάβασα με προσοχή το δελτίο τύπου του αντιδημάρχου Κύμης του κ. Αλέξανδρου Θεοδώρου και θα μου επιτρέψει να κάνω ένα σχόλιο.
Αντιδήμαρχε κύριε Θεοδώρου, αυτή η πολιτική ανήκει στο παρελθόν και πάντως δεν ταιριάζει σε νέους πολιτικούς.
Το τι έκανε ο πρώην δήμαρχος ή τι δεν έκανε κρίθηκε.  Εσείς έχετε τώρα την ευθύνη του δήμου.
Δημότες δεν έχουν νερό στα σπίτια τους κι αυτό είναι το θέμα. Γιατί συμβαίνει αυτό;
γιατί τα δυο χρόνια που είσθε δημοτική αρχή δεν φροντίσατε;
Γιατί έστω και τώρα δεν χρησιμοποιήθηκαν άλλοι τρόποι για....

Στο σπίτι του κρεμασμένου κ. Θωμά δε μιλάνε για σχοινί!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντί ο πρώην δήμαρχος κ. Θωμάς να λογοδοτήσει στους δημότες για τα λεφτά τους, που τον καλεί η Επίτροπος με έγγραφο της, να φέρει πίσω στα ταμεία του Δήμου (184.000€), ασχολείται με το τι κάνει καλά ή τι δεν κάνει, ο αντιδήμαρχος.
Έκανε ανάρτηση στο facebook και αναφέρει ότι την Κυριακή το βράδυ από τις 7μμ μέχρι τις 11μμ ο Αντιδήμαρχος Κύμης, έπαιζε μπάσκετ στο Αυλωνάρι και μάλιστα κάθισε και παρακολουθούσε και τον επόμενο αγώνα, την στιγμή που...

Θανάσης Γουρνάς

Όταν ταν ταν ξεκινούσε το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας στην Εύβοια, ελάχιστοι
πίστευαν πως θα μπορούσε να το κατακτήσει η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ. Ένας από τους ελάχιστους ήταν και ο προπονητής της...

Δημοψήφισμα τώρα


"Πυρ" κατά του προέδρου

Απίστευτες καταστάσεις ζούμε στο Βασιλικού. Δημοτικοι άρχοντες κατευθυνουν πολίτες εναντίον του προέδρου της Δημοτικής κοινότητας Βασιλικού κ. Κιουση! 
Αυτό που συμβαίνει θα ξεσηκώσει αντιδράσεις στο Βασιλικό και κάποιοι θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη...

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ
1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ  Ι. ΝΑΟΥ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
Καθίσταται γνωστό στους ευσεβείς χριστιανούς ότι την Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016 πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βασιλικού, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016, ώρα 8:30 μ.μ.Προεόρτιος ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.
Κυριακή 14 Αυγούστου 2016, ώρα 7:30 μ.μ.Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας, θείου κηρύγματος και στη συνέχεια Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Ιωάννου Καραμούζη - Ιεροκήρυκος της Ι. Μητροπόλεως.
Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016, ώρα 7:00 π.μ.Όρθρος, Αρχιερατική Χοροστασία και στη συνέχεια η Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.
2. ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΜΑ ΦΥΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
Από την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου ΑΡΜΑ Φύλλων ανακοινώνεται ότι, χάριτι Θεού, θα τελεσθεί ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ, για την μεγάλη Θεομητορική Εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016, από τους Πατέρες της Ιεράς Μονής, κατά την διάρκεια της οποίας θα ψαλλούν και τα Ιερά Εγκώμια, ενώπιον του ανθοστόλιστου ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ.
Ώρα ενάρξεως: 8.30 μ.μ.
Πέρας Θείας Λειτουργίας: 12.30 π.μ.
            Στην Ιερά Αγρυπνία θα ψάλει η Χορωδία « ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΜΕΛΩΔΗΜΑΤΑ» της ...

Καλό καλοκαίρι Ελίνα

Η Ελίνα Καραμπέτσου στα παλιά στέκια στο Λευκαντι. 
Πληροφορίες μας λένε...

Άποψή μας

Ακούσαμε χθες τα όσα είπε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βασιλικού για την μη βοήθεια του Δήμου Χαλκιδέων στο θέμα της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για τα ΛΗΛΑΝΤΙΑ 2016 και πραγματικά μας προκάλεσε έκπληξη η στοχευμένη κριτική στο πρόσωπο του προέδρου της Κοινότητας Βασιλικού του κυρίου Κιούση.
Ευχαρίστησε τον αντιδήμαρχο κ. Τριανταφύλλου, την κ. Ζλακώνη και τον Δήμαρχο κ. Παγώνη από μικροφώνου η κυρία Ρωμανού, αλλά τα έχωσε στον πρόεδρο κ. Κιούση.
Κυρία Ρωμανού, ο δήμος δεν είναι του κ. Κιούση. Η κυρία Ζλακώνη, ο κ. Τριανταφύλλου και ο δήμαρχος δεν ζητούν την άδεια του κ. Κιούση για να κάνουν...

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ανακοινώνει ότι ήλθε σε συμφωνία και υπέγραψε στην ομάδα μας ο ποδοσφαιριστής ΜΗΤΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ο οποίος είναι 20 ετών (1/1/1996), αγωνίζεται στην θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Ξεκίνησε ...

Συγχαρητήρια


 Πολύ ωραία η θεατρική παράσταση με θέμα τους θεούς του Ολύμπου από την θεατρική ομάδα των γονιών και φίλων του 2ου Νηπιαγωγείου Βασιλικού, στα πλαίσια των ...

Όχι βέβαια

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς όταν έχουμε να πούμε κάτι το γράφουμε και δεν ξεκατινιαζομαστε μυστικά σε συζητήσεις μεταξύ ομοιων, όπως έκαναν κάποιοι στην από Λαμψακο μεριά. 
Φυσικά και δεν βρήκαν....

Καλημέρα

Έτοιμοι για παρεξήγηση είναι όλοι, αλλά δεν μας ενοχλεί ούτε αυτό. 
Συζητάμε με όλους, γιατί μας αρέσει ο διάλογος και όχι το κρυφτούλι.
Αναφερθήκαμε στα μέλη της επιτροπής διαιτησίας στον κ. Καρατζά Μπάμπη και την κυρία Χρύσα Μαργαρίτη και την παραίτηση τους από την επιτροπή.
Γιατί δεν θα έπρεπε να κάνουμε αναφορά στο θέμα;
Γιατί είναι στο απυρόβλητο η επιτροπή και τα μέλη της;
Φίλες και φίλοι η ταυτόχρονη παραίτηση των δύο μελών, για μας, μόνο τυχαία δεν είναι.
Ο κ. Καρατζάς και η κυρία Μαργαρίτη είχαν την στήριξη της ΕΠΣΕ και ...

ΕΠΣΕ -ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΩΤ/ΤΟΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΩΤ/ΤΟΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥ  -

 ΕΝΑΡΞΗ  ΠΡΩΤ/ΤΩΝ & ΚΥΠΕΛΛΟΥ    ΠΟΔ/ΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017


ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ  ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΟΔ/ΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017  ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄Β΄ Γ΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:

  • 17-18/09/2016  (Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία)....

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Βαγγέλης Ντοβολης

Ο προπονητής του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ, ο κ. Βαγγέλης Ντοβολης σε μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε ήταν ξεκάθαρος.  Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ θέλει να είναι ανταγωνιστικος και θα είναι, αν καταφέρουμε να έχουμε 2-3 ακόμη προσθήκες.  Έχουμε τον κόσμο στο πλευρό...

Συγκινήθηκα

Δεν θα γράψω ονόματα, αλλά πριν λίγο μίλησα μ΄ έναν άνθρωπο τον οποίο εκτιμώ αφάνταστα και για να το γράψω λαϊκά τον γουστάρω. 
Όταν άκουσα την φωνή του συγκινήθηκα, αν...

Αντιπεριφέρεια Εύβοιας

Χαλκίδα, 05-08-2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Η μεγάλη πυρκαγιά της Βορειοκεντρικής Εύβοιας που ξέσπασε το μεσημέρι της 30ης Ιουλίου οριοθετήθηκε μετά από τέσσερις ημέρες ανάπτυξης από την περιοχή της Φαράκλας έως τη Λίμνη και τα Κατούνια. Για την κατάσβεσή της ενεργοποιήθηκαν εναέριες και επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής που αριθμούσαν 12 αεροσκάφη και ελικόπτερα, 55 πυροσβεστικά οχήματα, έως 200 πυροσβέστες και αξιωματικούς υπό την καθοδήγηση των δύο υπαρχηγών του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς επίσης και πλήθος εθελοντών. Την προσπάθεια συνέδραμαν 13 υδροφόρες, 15 ερπυστριοφόρα μηχανήματα και 3 πυροσβεστικά τύπου Unimog από....

Καλησπέρα σας

Έτσι είναι η ζωή. Η αχαριστία είναι στην καθημερινότητα του Έλληνα.
Παρακολουθούμε τα όσα συμβαίνουν με την επιτροπή διαιτησίας και τα μέλη της τον κ. Καρατζά και την κυρία Μαργαρίτη.
Φαίνεται πως "κουράσθηκαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους" στους διαιτητές και την ΕΠΣΕ.
Θα μου πείτε πως δικαίωμά τους είναι. Ναι συμφωνούμε, αλλά θα έπρεπε να μην ξεχνούν κάποιους ανθρώπους οι οποίοι τους βοήθησαν και οι οποίοι έβαζαν πλάτη κάθε φορά που ....

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

Δήλωση στο Δ.Σ. της Τετάρτης 3/8/16
Η Λαϊκή Συσπείρωση Χαλκίδας απευθύνεται στους εργαζόμενους, τους ανέργους, ημιαπασχολούμενους, αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες, συνταξιούχους, νέους, γυναίκες των λαϊκών οικογενειών και επισημαίνει ότι δεν πρέπει να χάνεται χρόνος, γιατί όσος χρόνος χάνεται τόσο πιο δύσκολα θα αντιμετωπίζονται τα προβλ./ηματα και οι παγίδες του αποπροσανατολισμού που στήνει το κεφάλαιο, με τη νέα του κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Πρέπει να οργανώσουν την πάλη τους, να ετοιμάσουν το δικό τους σχέδιο για να αποκρούσουν την αντιλαϊκή επίθεση διαρκείας. Η οργάνωση αυτή πρέπει να γίνει στην κατεύθυνση της συσπείρωσης, της ρήξης, στην κατεύθυνση της συσπείρωσης, της ρήξης με το κοινωνικό...

Δήμος Ιστιαίας

Ως συνήθως υπάρχει πάλι θέμα αφού η κυρία Παπανδρέου Ουρανία επικεφαλής της ααντιπολίτευσης, συνεχίζει τις καταγγελίες, αφού οι σχέσεις της με την δήμαρχο κ. Ευσταθίου είναι πάντα στο κόκκινο.
Η κυρία Παπανδρέου ξεχνάει κάτι πολύ...

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Α.Ο Ηρακλής Ψαχνών
Ανακοίνωση:
Σε συνέχεια των μεταγραφών που πραγματοποιεί η ομάδα μας ενόψει του...

Καμιά διάθεση

Όταν σε κάτι δεν πιστεύεις, δεν μπορείς και να το υπηρετήσεις σωστά, γι΄ αυτό δεν έχω καμιά διάθεση να μπω στην διαδικασία στήριξης, με την συμμετοχή μου, σε μια προσπάθεια η οποία κατά την άποψή μου, θα πέσει στο κενό.
Μπορεί κάποιοι να μ΄ εχουν πληγώσει, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που είπα ΟΧΙ. Απλά βλέπω πως το εγχείρημα δεν οδηγεί πουθενά.
Όσο για πρώην συνεργάτες μου, οι οποίοι εξακολουθούν να λένε διάφορα, δεν ...

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ενημερώνει όλο το φίλαθλο κοινό, ότι έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 (Πρωτάθλημα-Κύπελλο) κατά την οποία η ομάδα μας θα αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία. 
Τιμές
ΘΕΣΕΙΣ VIP (πορτοκαλί χρώματος) : 150 €
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΘΕΣΕΙΣ (μπλέ χρώματος) : 100 €....

Καλημέρα

Εντάξει τι να κάνουμε; Είχαμε ήττα και αποκλεισμό της ΑΕΚ και του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αλλά τουλάχιστον πέρασε ο ΠΑΟ.
Για να είμαι ειλικρινής περίμενα να περάσει και η ΑΕΚ αλλά οι Γάλλοι ήταν τυχεροί.
Στα δικά μας τα τοπικά τώρα, έχουμε σε εξέλιξη το μεταγραφικό παζάρι και μάλλον θα κάνει θόρυβο μια μεταγραφή ομάδα της Α΄ Κατηγορίας η οποία θέλει να ...

Στην Καρυστο το ΚΚΕ


ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣ/ΧΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Γ' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Το Δ.Σ  της Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ ανακοινώνει ότι για τα σωματεια της Γ' ΕΡΑΣ/ΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ δίνεται παράταση υποβολής  δηλώσεων συμμετοχής  στο  Πρωτάθλημα   και ...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΟΑΠΠΕΧ

LATIN PARTY – Mr.BACHATA + LOS MAFIOSOS

Ο ΔΟΑΠΠΕΧ διοργανώνει και σας προσκαλεί σε ένα διαφορετικό πάρτι....

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΕΠΣΕ για απασχόληση προπονητών από ομάδες

Κοινοποιείται έγγραφο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) αναφορικά με την απασχόληση...

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΣ

Τελικό 
ΠΑΣ ΓΙΆΝΝΙΝΑ - ΑΛΚΜΑΑΡ  1 - 2

Μπράβο στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ

Τελικό 
ΑΙΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ  0 - 2

Ευχαριστηριο του κ. Βελη

Ο αντιπρόεδρος του ΛΗΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ κ. Βελης Γιαννης ευχαριστεί τον Γενικό Αρχηγό κ. Γκάβαλη και...

Στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ ο Αναστασίου

Τελικά ο Βασίλης Αναστασίου θα συνεχίσει να φοράει...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Τα πικρόχολα σχόλια της κας Παπαδάκη Παπανδρέου δεν εκπλήσσουν τους Δημότες μας. Από μόνα τους αποδεικνύουν τις πραγματικές προθέσεις αυτών, που θυσιάζουν την προκοπή και ανάπτυξη του τόπου μας στο βωμό της εξυπηρέτησης των προσωπικών φιλοδοξιών και πολιτικών συμφερόντων.
Η ψευδής αναφορά περί πολιτικού μέντορα αποδεικνύει και τον πραγματικό της χαρακτήρα ενώ ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την ευθυκρισία του Λαού της Βορείου Ευβοίας που της έδωσε τη θέση που της άξιζε στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές. Πέραν των καταγγελιών της, των δηλώσεων για την δημιουργία κακοπροαίρετων εντυπώσεων και της απουσίας της...

Γειά σου άρχοντα

Άργησες πολύ άρχοντα. 
Λοιπόν έλα γιατί μας έλειψες πολύ.
Από Δευτέρα σε ...

Γαυράκια μη θυμώνετε..

Μη θυμώνετε γαυράκια, αφού αν σήμερα αποκλεισθεί ο ΠΑΟ, ένας θεός ξέρει τι θα γράψετε κι εσείς για τους βάζελους.
Με την σειρά είναι όλα αυτά και δεν πρέπει να τα παρεξηγούμε.
Είναι κακό να παρακαλάς να χάσει μια Ελληνική ομάδα, αλλά τι να κάνουμε. Δεν αλλάζουν μυαλά πολλοί και δεν βλέπουν την κατάντια των ομάδων τους.
Θα φέρει 2 -3 ποδοσφαιριστές ο Μαρινάκης, θ΄ αλλάξει και τον προπονητή και....

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τη συμπαράστασή της στους κατοίκους της περιοχής της Β. Εύβοιας, για τις βαρύτατες συνέπειες της καταστροφικής πυρκαϊάς, η οποία κατέκαψε επί τετραήμερο μία από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας, αφανίζοντας δεκάδες χιλιάδες στρέμματα πυκνού πευκοδάσους.
Ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, την Τετάρτη, 3 Αυγούστου, είχε επιτόπια παρουσία στις πληγείσες περιοχές και ενημερώθηκε άμεσα από τα στελέχη της Περιφέρειας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όλους τους αρμόδιους φορείς, για την ...

Βαλάντης Μπλέτσας

Επέστρεψε στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο μετά από την ΛΑΜΙΑ, τα  ΧΑΝΙΑ και την Β΄ Εθνική. Είναι γνωστός, είναι γνώστης και δεν τον επέλεξαν τυχαία ο κ. Ελευθεριάδης και ο κ. Αυλωνίτης για να είναι στην ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
Φυσικά είναι και ΑΕΚτζής, αλλά αυτό που μέτρησε είναι το ότι ξέρει και κάνει σωστά και αθόρυβα την δουλειά του.
Έχει φίλους οι οποίοι θα σταθούν δίπλα του και θα βοηθήσουν.
Έχει και φανατικούς εχθρούς, αλλά δεν δίνει σημασία....

ΕΥΡΙΠΕΙΑ


Η απάντηση της ΕΠΟ

O Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γεώργιος Γκιρτζίκης απάντησε στην επιστολή του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Κοντονή με ημερομηνία 3/8/2016.
Η απαντητική επιστολή κοινοποιήθηκε επίσης στον Γ.Γ. UEFA κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη, στους κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη και κ. Άγγελο Ρηγόπουλο που συμμετέχουν στην κοινή αποστολή FIFA και UEFA στην Ελλάδα, στον /Πρόεδρο Ένωσης Β΄ Εθνικής Κατηγορίας κ. Στέλιο Σφακιανάκη Προϊστάμενο Πρωτοδικείου Αθηνών κ. Σπυρίδωνα Γεωργουλέα και στην Πρόεδρο Αρείου Πάγου κα Βασιλική Θάνου.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής του κ. Γκιρτζίκη είναι το παρακάτω:
«Προς: τον Υφυπουργό Αθλητισμού 
           κ. Σταύρο Κοντονή
 
Κοιν.:  Γραφείο Εκτελεστικού Γραμματέα
           Νομική Υπηρεσία

ΘΕΜΑ: Επιστολή σας από 03.08.2016/Απόφαση Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο. της 01.08.2016
Κύριε Υφυπουργέ
Έλαβα μόλις την από 03.08.2016 επιστολής σας σχετικώς με το θέμα της ανασύνταξης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, η οποία...

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΝΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ανακοινώνει ότι ήλθε σε συμφωνία και υπέγραψε με την ομάδα μας ο ποδοσφαιριστής ΝΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 25 ετών (13/06/91) κεντρικός αμυντικός, ο οποίος...

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Γεμίζει το ρόστερ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά δεν βλέπουμε ενθουσιασμό ή κάποιες κινήσεις για να είναι έτοιμη η ομάδα και σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο. 
Θα τολμησουμε να γράψουμε πως αν η ομάδα ακολουθήσει πρακτικές που ακολουθούσε τα προηγούμενα χρόνια, δεν θα έχει καμία...

Ευαγγελινός & Παπαδεδες μαζί

Τελικά να το πάρει "το ποτάμι";
Την ίδια φανέλα θα φορεσουν οι Παπαδεδες και Ευαγγελινός.  Ο Παπαδεδες ήταν στην...

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Όχι από το ένα άκρο στο άλλο κύριοι. Το πρωτάθλημα που πέρασε σίγουρα δημιούργησε πληγές στην ομάδα της ΑΕΚ Χαλκίδας. Επικοινωνιακά είχαμε υπερβολές και αυτές τις υπερβολές και τους βεντετισμους τα πλήρωσε η ομάδα. 
Η προετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα....

Bakery Stories

Επίσημος μεγάλος χορηγός στους Πανελληνιους αγώνες τεχνικής κολύμβησης...

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

  Στην περιοχή της Λίμνης παραμένει από την περασμένη Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, ο οποίος την Τρίτη 2 Αυγούστου συνόδευσε τις έξι Μοναχές της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Γαλατάκη, στην επιστροφή τους στην πυρόπληκτη Ιερά Μονή, μετά την αναγκαστική εκκένωσή της την Κυριακή.
Το απόγευμα της Τρίτης έφθασε στην Ιερά Μονή και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, ο οποίος από ετών συνδέεται με την Ιερά Αδελφότητα. Ήλθαν, ακόμη, στο Μοναστήρι και πολλοί εθελοντές και εθελόντριες πως ενίσχυση των μοναζουσών.
Την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016 το πρωί, στο Μοναστήρι ετελέσθη η Θεία λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Αγίου...

Χαλαρά

Το είπαμε και το γράψαμε. 
Μέχρι 21 Αυγούστου πάμε χαλαρά.
Από την Δευτέρα 22 Αυγούστου θα επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς.
Οι ομάδες της Εύβοιας ξεκίνησαν προετοιμασία και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έχουμε πολλές μετακινήσεις ποδοσφαιριστών. Ελάχιστες ομάδες έχουν...

Καλημέρα

Οι παρεξηγήσεις άρχισαν νωρίς αυτή την φορά, αλλά δεν μας προβληματίζει αυτό.
Ήταν αναμενόμενο, αφού η στάση μας ενόχλησε, όλους αυτούς που μας είχαν δεδομένους.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, πέρασαν 8 χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε το apopsignomi και κάποιοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι΄ αυτούς. Δεν τους καταλαβαίνουμε, αφού δεν μας καταλαβαίνουν.
Συνεχίζουμε, χωρίς υπεκφυγές και χωρίς κωλοτούμπες και συμβιβασμούς....
Σας παραθέτουμε το άρθρο 30 (Προπονητές) της Προκήρυξης αγώνων πρωταθλημάτων Α΄, Β΄, Γ΄ερασιτεχνικής κατηγορίας περιόδου 2016-2017 που έχει ως εξής :


  ΑΡΘΡΟ 30:   ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
Ισχύουν όσα προβλέπονται από τον Κ.Α.Π  και τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο .
Τα σωματεία της Α΄, Β΄ και Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, είναι υποχρεωμένα 
να απασχολούν προπονητές, οι οποίοι θα πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται στον 
Κανονισμό Προπονητών Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. ....

Σεμινάρια προεπιλογής 2016-17

 Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνονται οι ημερομηνίες, οι τοποθεσίες, το πρόγραμμα, καθώς και ενημερωτικές πληροφορίες των Σεμιναρίων Προεπιλογής για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

...

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΠΑΟΚ - ΑΓΙΑΞ 1 - 2

Γαμώ την ατυχία μου για τον ΠΑΟΚ ο οποίος άξιζε να προκριθεί, αλλά δεν τα κατάφερε.
Εχασε από τον ΑΓΙΑΞ με 2 γκόλ που δέχθηκε στο...

Χάποελ Μπερ Σεβά - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 - 0

Δυστυχώς είχαμε αποκλεισμό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ από την ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ αν και κανείς δεν περίμενε. Δυστυχώς ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν έπαιξε...

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ -πρώτη συνάντηση

 Έκανε την αρχή ο ΛΗΛΑΣ σήμερα και να ευχηθούμε να έχει μια..

Απογοητευμένος ΟΧΙ

Πικραμενος ΝΑΙ, απογοητευμένος ΟΧΙ.
Δεν είμαι απογοητευμένος 😞 γιατί μ' αρέσει να δίνω μάχες και να συγχαιρω τους απέναντι όταν με κερδίζουν.  Φυσικά δεν περιμένω να μου πει κανείς συγχαρητήρια...

Πρόκριση κύριοι

Όλοι οι Ελληνες θα πρέπει να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον...

Προσοχή κίνδυνος

Δεν θέλουμε να κόψουμε την φόρα και τον ενθουσιασμό κανενός, αλλά έχουμε κουρασθεί ν΄ ακούμε μεγάλα λόγια και διάφορα κοσμητικά επίθετα για ποδοσφαιριστές.
Όταν ξέρουμε έναν ποδοσφαιριστή και αγωνιστικά, αλλά και ως χαρακτήρα, θα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε και τι γράφουμε.
Είναι λάθος να μη λέμε ΟΛΗ την αλήθεια.
Δεν κάνουμε υποδείξεις, αλλά θα δώσουμε παραδείγματα:
- "Καλός ποδοσφαιριστής, αλλά θα πρέπει να ξέρει η ομάδα που τον απέκτησε ...

Αυγουστιατικο


Ευχαριστώ

θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω τον αντιπρόεδρο του ΛΗΛΑ Βασιλικού τον κ. Βελλή, ο οποιος επικοινώνησε μαζί μου και με κάλεσε στην πρώτη του ΛΗΛΑ. Δυστυχώς οικογενειακές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να βρεθώ ....

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με την ομάδα μας των....

Η διαφορά

Πρόεδρε κ. Κιούση, αν για όσα κάνατε για την Δημοτική Κοινότητα Βασιλικού ως πρόεδρός της, βγάζατε κι από ένα δελτίο τύπου ...

Λέμε και καμιά καλησπέρα

Ποιος είναι ο διαιτητής ο οποίος μας έχει γυρισμένη την πλάτη;
Άγγελε, όταν θα τον συναντήσουμε σε γήπεδο, θα του ...

Ξεκίνησαν τα “Κυζίκεια”

    Mε την συναυλία της Δημοτικής Χορωδίας “Δώδεκα Απόστολοι”, υπό την διεύθυνση της μουσικού Δέσποινας Λαθούρα, ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης 2 Αυγούστου στο λιμάνι της Ν. Αρτάκης, τα φετινά “Κυζίκεια”.
     Πρόκειται για μια σειρά μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων, που διοργανώνονται από τον Δήμο Χαλκιδέων και τον Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας και οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τέλος Αυγούστου.
    Την έναρξη των “Κυζικείων” κήρυξε ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, ο οποίος ευχαρίστησε όλο τον κόσμο, που είχε κατακλύσει το χώρο του λιμανιού,...

Ευχαριστώ

Δεν ξέρω γιατί θα πρέπει να εξηγώ τα πάντα και μάλιστα δημόσια;
Εμένα ποιος θα μου εξηγήσει το πως και το γιατί, φτάσαμε στο σημείο να θέλουν εξηγήσεις.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εγώ δεν ξεχνώ ποτέ και δεν ειμαι αχάριστος.....

ΔΕΙΤΕ στην TV

Τετάρτη 03/08/16

19:00 ΕΡΤ1/ OTE Sport 1 HD
Ποδόσφαιρο (Γ): Σουηδία - Νότιος Αφρική
Ολυμπιακοί Αγώνες 2016

21:00 ANT1
Χαποέλ Μπερ Σεβά - Ολυμπιακός
Champions League - 3ος προκριματικός

21:05 Novasports 1...

ΕΠΣΕ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Ευβοίας θα συνεδριάσει τη Τεταρτη 3/8/2016 και...

ΑΕΚ Χαλκίδας


Α' Κατηγορία Εύβοιας

Πείτε όσα θέλετε, αλλά να προσέξετε να μην πάρουν αέρα τα μυαλά σας.
Το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας θα είναι δύσκολο για έναν και μόνο λόγο. 
Δεν υπάρχουν χρήματα και αυτό από μόνο...

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ & ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ

Καμία σύγκριση δεν υπάρχει κύριοι. 
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κουβαλάει μια μεγάλη ιστορία, ενώ η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ τώρα γράφει σελίδες στην ιστορία της. 
Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο καθένας θέλει να παίρνει αποφάσεις κι όταν δεν περνάει το δικό του περνάει απέναντι και αρχίζει πόλεμο. 
Στην ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ συμβαίνει το...

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ

Συνεδριάζει την Τετάρτη 3 Αυγούστου και ώρα 19:00 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων , στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου που βρίσκεται στη Λεωφόρο Χαϊνά 93, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
...

Καλημέρα

Να ξεκινήσουμε με μια ευχή. Να κερδίσουν και να προκριθούν οι Ελληνικές ομάδες οι οποίες θ΄ αγωνισθούν σήμερα και αύριο. 
Τώρα πρέπει να κάνουμε και μια ακόμη ευχή η οποία όμως δεν αφορά τους Ευρωπαϊκούς αγώνες αλλά το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
Πληροφορίες μας λένε πως προχώρησαν σε παραίτηση  τα δύο μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΕ, ο κ. Μπάμπης Καρατζάς και η κ. Χρύσα Μαργαρίτη. Εχω ασκήσει πολλές φορές κριτική στην επιτροπή διαιτησίας και δεν είναι λίγες οι φορές που ιδιαίτερα ο κ. Καρατζάς ενοχλήθηκε.
Η κριτική κριτική, αλλά δεν μπορούμε να γράψουμε πως η επιτροπή δεν έκανε ....

Έναρξη προετοιμασίας ΛΗΛΑ

Η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας του ΑΟΦ Βασιλικού ΛΗΛΑ ξεκινάει...

ΝΔ - ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε οτι, σήμερα Τετάρτη, 3 Αυγούστου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας.
Συγκεκριμένα το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει:
10:30     Άφιξη στα Λουτρά Αιδηψού από Αρκίτσα.
11:00     Επίσκεψη στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, στις Ροβιές.
12:00     Μετάβαση στις πυρόπληκτες περιοχές (Λίμνη, Κατούνια, Μονή Γαλατάκη) ....

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

  Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ανακοινώνει:
               1. την ανανέωση συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές  Τσατσαρή Δημήτριο, Ντελέκο Ευάγγελο και Κακαβά Αθανάσιο.
               2. την συμφωνία και την ...

Α.Ο.Λουκισίων 1977

Στον αγώνα για την επιβίωση του ιστορικού αθλητικού σωματείου του χωριού με την ονομασία #Αθλητικός_Όμιλος_Λουκισίων  και μετά τις άκαρπες προσπάθειες για συγκρότηση νέου Δ.Σ  που σήμαινε ουσιαστικά και την απόφαση να μην κατέβει η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα,  μια ομάδα νέων ανθρώπων αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί ώστε το ιστορικό....

Παρελθόν ο Λούκας

Όταν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός τι να κάνει ο πρόεδρος κ. Βουλέρης; 
Ο Λούκας ήθελε να φορέσει κιτρινομαυρα...

Μπερδευτηκες;

Έχεις δίκιο καλέ μου άνθρωπε. Ακούς πολλά, διαβάζεις πολλά και δεν ξέρεις τι να πρωτοπιστεψεις. 
Μην πιστεύεις τίποτα. Άσε το χρόνο να δείξει τι θα συμβεί σε περίπου 1 μήνα. 
Σ' ότι μ' αφορά, τα έχω γράψει όλα. Δεν είμαι πλέον παιδί και δεν φιλοδοξώ να ξεκινήσω...

Γιατί ;

Γιατί τα κοριτσάκια θέλουν να είναι πάντα δίπλα στην...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Κ.Ο.Χ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

 Το τετραήμερο από 28-31 Ιουλίου 2016 διεξήχθη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης και οι Πανελλήνιοι Αγώνες Προαγωνιστικών, με τη συμμετοχή  συνολικά 450 αθλητών και αθλητριών από 38 Σωματεία.
Με τη μεγαλύτερη αποστολή της τελευταίας πενταετίας συμμετείχε στη διοργάνωση το Τμήμα της Τεχνικής Κολύμβησης του Ομίλου μας, καθώς αποτελούνταν από οκτώ (8) κολυμβητές-τριες που με  τις θέσεις που κατέλαβαν, τη βελτίωση των ατομικών τους ορίων που επέτυχαν και τις εμπειρίες που απόκτησαν ευχαρίστησαν την προπονήτριά τους Ζαφειρίου Μαρία.
Αναλυτικά στο Πρωτάθλημα Κατηγοριών συμμετείχαν ...

Συγχαρητήρια

Θέλω να συγχαρώ τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου του Δήμου Χαλκιδέων τον κ. Γιάννη Στέρπη, ο οποίος και τις υπερβολές απέφυγε και με τρόπο πέρασε το μήνυμα της ...

Τίμησαν τους εθελοντές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Τους εθελοντές που συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Νέων Ανδρών, τίμησε ο Δήμος Χαλκιδέων σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε την Δευτέρα 1 Αυγούστου από τον ΔΟΑΠΠΕΧ.
    Στην σύντομη ομιλία του ο δήμαρχος Χρήστος Παγώνης ευχαρίστησε όλα τα άτομα, άνδρες και γυναίκες, που παρείχαν εθελοντικά τις πολύτιμες υπηρεσίες τους καθ’ όλη την διάρκεια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τόνισε ακόμη ότι οι εθελοντές αποτέλεσαν την ψυχή της ...

Ο δήμαρχος κ. Ψαθας

Τι κάνατε πάλι δημαρχε κ. Ψαθα; 
Ρίξαμε....

Τι ακούω ο δύστυχος!!!

Παραιτήθηκε λέει ο γιατρός!!!
Πως είναι δυνατόν ...

ΑΕΚ Χαλκίδας

Προφανώς και οι της ΑΕΚ Χαλκίδας ξεκινούν με Αγιασμό και μάλιστα στο Ενωσιακό γήπεδο, για να διώξουν τα κακά πνεύματα από τον κιτρινόμαυρο ουρανό!!!
Μέχρι τώρα τα πάνε καλά και αρκετά προσγειωμένα και αυτό είναι καλό.
Πιστεύουμε πως το τρίγωνο Ελευθεριάδη - Μπλέτσα - Αυλωνίτη, λειτουργεί ...

Στην ΕΠΣΕ;


Στις ασφάλειες....

Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;

Καλά αυτοί που δεν ήταν το απόγευμα της Δευτέρας στο Λευκαντι, δεν ήξεραν και λένε και γράφουν ότι τους μεταφέρουν. Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας...

Α.Ο. Ηρακλής Ψαχνών - Ανακοίνωση

Ο Α.Ο. Ηρακλής Ψαχνών ανακοινώνει την συνεργασία του με τον ποδοσφαιριστή Μαρίνο Ανδρέα, ο...

Τι θα κανουν οι ανευθυνο-υπεύθυνοι για την καταστροφή στην Β.Εύβοια;

Μεγάλη η λύπη για την καταστροφή απο την πυρκαγιά στην Λίμνη ,αφού εκαψε ενα απο τα ομορφότερα τοπία της Εύβοιας, απο τα μερη που πολλοί είχαμε -και εχουμε - στην καρδιά μας αφού εχουμε ζήσει ομορφες στιγμές στο διάβα του χρόνου. 
Μεγαλύτερος όμως ο θυμός αφού μέσα από τα αποκαΐδια βλέπουμε για άλλη μία φορά τις τεράστιες ευθύνες των <<υπευθύνων>> της πολιτείας να στέκονται ανήμποροι μπροστά στην φυσική καταστροφή και να προσεύχονται για την εξασθένηση του ανέμου !!. 
Εδώ ακριβώς μπαίνουν τα μεγάλα ερωτήματα προς τους ανευθυνο-υπεύθυνους όλων βέβαια των ως τώρα κυβερνώντων και ιδιαίτερα βέβαια προς τον τελευταίο Υπουργό αγροτικής <<ανάπτυξης>> Κο Αποστόλου που κατάγεται -μάλιστα- απο την καμμένη περιοχή και....

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δήλωση στο Π.Σ. της Δευτέρας 1/8/16
 

Με κινήσεις αποπροσανατολισμού, αλλά και με ανοιχτή κοροϊδία του λαού, όπως αυτή με τις εξαγγελίες για «νέο κοινωνικό κράτος», επιδιώκει η κυβέρνηση να κουκουλώσει την αντιλαϊκή επίθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη και που θα κλιμακωθεί το επόμενο διάστημα με το «άνοιγμα» των Εργασιακών.
Απέναντι στις παγίδες του αποπροσανατολισμού και της ενσωμάτωσης, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι φτωχοί αγρότες, οι νέοι και οι γυναίκες των λαϊκών οικογενειών χρειάζεται να οργανώσουν την πάλη τους, να προετοιμάσουν το δικό τους σχέδιο, για να αποκρούσουν την αντιλαϊκή επίθεση διαρκείας, στο δρόμο της συσπείρωσης, της ρήξης και της ...

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ γνωρίζει ότι ήλθε σε συμφωνία και υπέγραψαν στην ομάδα μας οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:


                 1. ΚΟΡΝΕΛΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ο οποίος είναι 25 ετών (23/3/91) και έχει αγωνισθεί στις ομάδες ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ, ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ και ...

Από το κτήμα του Γρηγόρη!!!

 Δάσκαλε, ήταν για φωτογράφιση τα προϊόντα από το...

Καλημέρα

Λογικό είναι αυτή την εποχή να έχουν ήδη ξεκινήσει προετοιμασία οι ομάδες και όλοι οι παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές να κάνουν όνειρα για καλή πορεία,αποφυγή υποβιβασμού και για κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Τα όνειρα κανείς δεν μπορεί να τα απαγορέψει κι έτσι θα πρέπει να προσέχουν όλοι να μην χαλάσει η συνταγή και γίνουν τα όνειρα εφιάλτες.
να θυμίσουμε και πάλι πως σε κανονική ροή θα επανέλθουμε από τις 22 Αυγούστου και μέχρι τότε θα κάνουμε ελάχιστα σχόλια και απλά θα διαβάζετε τις ανακοινώσεις κι τα δελτία τύπου.
Χθες είχαμε και μια εκδήλωση του ΔΟΑΠΠΕΧ για τους εθελοντές  στο ΛΕΥΚΑΝΤΙ.
Πολύς θόρυβος για το απόλυτο τίποτα. Μόνο σε πάρτι δεν...

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Στο Λευκαντι....

 Τι ώρα είπατε; Πάντως οι κυρίες του ΚΑΠΗ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ήταν..

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ γνωρίζει ότι ήλθε σε συμφωνία και υπέγραψαν στην ομάδα μας οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

                    1. ΠΟΛΙΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, ο οποίος είναι 21 ετών (12/12/95), ξεκίνησε από τις Ακαδημίες Νεάπολης Χαλκίδας, αποκτήθηκε από τον Ηρακλή Ψαχνών ....

Τέλος καλό....

Τέλος καλό στην υπόθεση του προπονητή ο οποίος κάλεσε την διοίκηση του ΕΥΒΟΪΚΌΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ να πάρουν το αθλητικό υλικό που είχε χρησιμοποιήσει.
Κλείνει το θέμα εδώ και για μας και ευχόμαστε να μην χρειαστεί να....

Καραγιάννης - Καβακας

Φαίνεται πως ο κ. Σεφερλης ήταν σε λάθος γωνία!!!!  Κύριοι προσέξτε....

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

  Αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία της Κυριακής, ο Σεβασμιώτατος αναχώρησε από την Λάμαρη για την Λίμνη της Βορείου Ευβοίας, όπου από το μεσημέρι του Σαββάτου μαίνεται μεγάλη πυρκαγιά, η οποία έχει καταστρέψει περισσότερα από 20.000 στρέμματα πευκοδάσους.
            Ο Σεβασμιώτατος παρέμεινε μέχρι αργά το απόγευμα στη Λίμνη, όπου μίλησε με τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους κατοίκους, τις μοναχές της Ιεράς Μονής Γαλατάκη, οι οποίες προσωρινά φιλοξενούνται στη Λίμνη, στην οικία του Αρχιερατικού Επιτρόπου Πρωτ. Κωνσταντίνου Λιάσκου και επέστρεψε στη Χαλκίδα για προγραμματισμένη υποχρέωσή του, σε Ενοριακή Εκδήλωση ....

Παραίτηση αντιδημάρχου



                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Μετά την υποβολή παραίτησης,  για προσωπικούς λόγους,  του αντιδημάρχου της Δ.Ε. Ν. Αρτάκης Ν. Γεωργαλά, η οποία έγινε αποδεκτή, τις ...

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
            Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή ΚΑΒΑΚΑ ΤΙΜ., ο οποίος  έχει διατελέσει τεχνικός και στις ομάδες της ΒΕΡΟΙΑΣ, ΠΛΑΤΑΝΙΑ,ΚΕΡΚΥΡΑΣ,ΚΑΛΛΟΝΗΣ,ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ,ΤΡΙΚΑΛΩΝ,ΛΑΜΙΑΣ,ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΥ.
            Άμεσοι συνεργάτες του θα είναι οι:
            1. ΔΙΑΛΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (γυμναστής), ο οποίος...

Αλλάζουν τα δεδομένα!!!!

Φαίνεται πως το ποτέ μη λες ποτέ ισχύει πάντα, ειδικά στην Ελλάδα. 
Έτσι τα δεδομένα πάνε ν αλλάξουν για την....

Καλημέρα πρόεδρε

Να στείλω την καλημέρα μου στον πρόεδρο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και στους συνεργάτες του και να τους ευχηθώ καλό μήνα. 
Δεν έχεις να γράψεις τίποτα για την 1η του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, γι' αυτό μας λες πως θα το πας χαλαρά;  Αυτή ήταν η ερώτηση αναγνώστη και γνωστού Χαλκιδαρα. 
Να γράψω καλέ μου άνθρωπε, αφού το....

Καλημερα

Καλό μήνα να έχετε όλες και όλοι.
Μπήκαμε στον Αύγουστο και αυτό σημαίνει πως περίπου 20 μέρες απέμειναν για χαλάρωση και ανεμελιά. 
Αφήστε λίγο στην άκρη τα προβλήματα και προσπαθήστε να περνάτε όμορφα.
Δυστυχώς η φωτιά στην Βόρεια Εύβοια δεν λέει να σταματήσει το καταστροφικό της έργο.
Χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους έγιναν στάχτη και η καταστροφή είναι μεγάλη.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ξεκίνησε χθές την προετοιμασία του και όλα δείχνουν πως όλοι πρέπει να κάνουν υπομονή, για να δούμε στο τέλος τι θα δούμε.
Υπάρχει ακόμη χρόνος μέχρι ν΄ αρχίσει το πρωτάθλημα και χρόνος για να ενισχυθεί η ομάδα.
Έχουμε σε εξέλιξη ένα θέμα το οποίο έχει να κάνει με τον πρώην προπονητή ομάδας,...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΡΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού και η Δήμαρχος κ. Λίνα Ευσταθίου, εκφράζοντας τα αισθήματα του συνόλου των πολιτών της Βόρειας Εύβοιας και όχι μόνο,  διατρανώνουν την οδύνη τους για τη μεγάλη φυσική καταστροφή που έπληξε τη δασική περιοχή γύρω από την πανέμορφη Λίμνη. Παράλληλα εκδηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους προς τον όμορο Δήμο και την τοπική κοινωνία, για το ισχυρό πλήγμα που υπέστησαν από την καταστροφική πυρκαγιά. Μια πυρκαγιά που κατέκαψε και κατακαίει  ένα από τα ομορφότερα δάση της Βόρειας Εύβοιας, αλλοιώνοντας....

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ Ι. ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Με αφορμή την Εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Πρωτομάρτυρος και Πρωτοδιακόνου Στεφάνου, πανηγυρίζει το ομώνυμο Παρεκκλήσιο του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Χαλκίδος, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016
7:30 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ Αρτοκλασίας...

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Κανένα πρόβλημα

Το πήραμε το μήνυμα και το γράψαμε εκεί που ξέρεις μεγάλε..
Είσαι και κουτός, εκτός των άλλων, αν νομίζεις πως περιμένουμε στήριξη από την όποια διοίκηση, της όποιας ομάδας, για να γράψουμε για τον προπονητή που πήρε το αθλητικό υλικό της ...

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Ο χρόνος είναι χρήμα λέει ο λαός, αλλά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ χάνει καθημερινά πολύτιμο χρόνο. 
Θέλω να πιστεύω πως ο κ. Στούπας και οι συνεργάτες του, θα πρέπει ν' αφήσουν στην άκρη κάποια πράγματα και...

Γιώργος Μαργαριτης - Βαγγέλης Ρωχαμης

Υπάρχουν για να μας θυμίζουν πως κάποτε υπήρχαν και....

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Πυρκαγιά σε Φαράκλα, Λίμνη και Κατούνια Ευβοίας.

Σε εξέλιξη συνεχίζει να βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες, 30/07/2016, στις 12:00, σε δασική έκταση στη Φαράκλα Ευβοίας. Η πυρκαγιά, παρά την άμεση κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων, έλαβε γρήγορα διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων, της πυκνής βλάστησης, της τεράστιας ποσότητας καύσιμης ύλης και του ανάγλυφου της περιοχής εκδήλωσής της. Οι περιοχές στις οποίες η πυρκαγιά αναπτύσσεται ιδιαίτερα έντονα είναι από τη Λίμνη Ευβοίας μέχρι τα Κατούνια και προς βορρά στο σημείο έναρξής της.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να περιορίσουν τις επιπτώσεις της μεγάλης πυρκαγιάς. Στην επιχείρηση για την κατάσβεσή της...

ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΟΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ...

Εκδήλωση της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ για την ηρωική απεργία των Λιγνιτωρύχων στον Άγιο Λουκά –Αλιβέρι, τον Αύγουστο του 1933

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια του Κόμματος, η Τομεακή Επιτροπή Εύβοιας του ΚΚΕ διοργάνωσε χθες, Σάββατο, στο Αλιβέρι εκδήλωση με θέμα την απεργία των Λιγνιτωρύχων του 1933 στον Αγιο Λουκά που αποτελεί μια σπουδαία σελίδα στην Ιστορία του εργατικού κινήματος της χώρας μας, όπως και οι χιλιάδες αγώνες της εργατικής τάξης και του λαού της περιοχής αναδεικνύει τους ακατάλυτους δεσμούς του ΚΚΕ με την εργατική τάξη. Δεσμοί που έρχονται από πολύ μακριά και είναι ποτισμένοι με το αίμα των ταξικών αγώνων.
Ειδικά για την εκδήλωση ήταν ανοιχτές οι πύλες του μουσείου της ΔΕΗ με εκθέματα και εργαλεία της δουλειάς από το λιγνιτωρυχείο, επίσης στο χώρο λειτούργησε έκθεση ντοκουμέντων και φωτογραφικού υλικού από το Αρχείο του ΚΚΕ με τίτλο "Τα πρώτα βήματα, οι πρώτες μάχες, ....

Στο αεροδρόμιο ο κ. Γκαλουφας!!!!

Ποιους παρέλαβε από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το μεσημέρι του....

Μίνι καύσωνας από τη Δευτέρα, στους 39 βαθμούς ο υδράργυρος



Μίνι καύσωνας από τη Δευτέρα, στους 39 βαθμούς ο υδράργυρος Στους 38 ακόμα και στους 39 βαθμούς Κελσίου θα σκαρφαλώσει ο υδράργυρος τη Δευτέρα, σε πολλές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τις προβλέψεις ....

Παιδικό φεστιβάλ


Αχαριστούλικααααααα

Χαλκιδάρες είσθε αχαριστούληδες. 
Σας γράψαμε ποιοί θα είναι σήμερα στο γήπεδο και κάνετε πως δεν καταλάβατε γιατί δεν θέλετε να παραδεχθείτε τίποτα.
Λοιπόν πάτε σήμερα στο γήπεδο, γιατί τα μοντέλα θα...

Τι μας δείχνει;

Γιατί μας δείχνει τους κοιλιακούς ο....

Οι διαιτητές των ρεβάνς για ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΣ



Οι διαιτητές των ρεβάνς για ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΣ Η UEFA ανακοίνωσε τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν τους επαναλληπτικούς αγώνες των ελληνικών ομάδων στο Europa League. Στο ΑΪΚ – Παναθηναϊκός, ορίστηκε ...

Ο κ. Αποστόλου

Όταν είχαμε φωτιές και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση, έλεγε διάφορα για την πυροσβεστική, για τα πυροσβεστικά που δεν ήταν έτοιμα να πετάξουν, για τις ζώνες που δεν είχαν δημιουργηθεί πριν ξεσπάσουν οι φωτιές και ....

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΤΟ 2009

 Δημοσιεύουμε αυτές τις φωτογραφίες 
στη...

ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ

Να λέμε και να γράφουμε αλήθειες κύριοι. 
Στα Φύλλα κάποιοι έχουν ως συνήθεια να ασκούν κριτική στα καφενεια και να κατηγορούν άλλους για αυτά που οι ίδιοι δεν έκαναν.
Σειρά έχει η ομάδα του χωριού ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ...

Κυριακή σήμερα

Ψυχραιμα και χαλαρά σήμερα κύριοι. 
Είναι Κυριακή, είναι τελευταία μέρα του Ιουλίου, είναι μια ζεστή μέρα και θα πρέπει να προσέχουμε. 
Λοιπόν ας το ρίξουμε και λίγο στο χαβαλέ κι ας μην ψάχνουμε να βρούμε μπακλαβα χωρίς...

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ Ψ

Λέει ο λαός πως η άγνοια σκοτώνει και πως όταν θέλεις να παρουσιάσεις το μαύρο ως άσπρο, θα φας τα μούτρα σου. 
Στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ κάποιοι θέλησαν να πάρουν στα χέρια τους την καυτή πατάτα. 
Έκαναν όμως απίστευτα λάθη....

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ανακοινώνει την έναρξη προετοιμασίας της ομάδας για την σεζόν 2016-17, την...

Καλημέρα πρόεδρε

Έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς τον κ. Γιώργο Στούπα τον πρόεδρο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν το έχω κρύψει ποτέ. 
Αυτό δεν μ' εμπόδισε ποτέ να του ασκω κριτική και πιστεύω πως δεν είναι λίγες οι..

Αντιπεριφερειαρχης Φάνης Σπανος

Δυστυχώς η μεγάλη πυρκαγιά της Βόρειας Εύβοιας συνεχίζεται κυρίως στο νοτιοανατολικό μέτωπο κοντά στην περιοχή Κατουνίων που εκκενώσαμε χτες.
Αυτή τη στιγμή επιχειρούν περίπου 50...

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, μια μεγάλη καλημέρα σε όλους και να προσέχετε την υγεία σας.
Κυριακή σήμερα και να μην ξεχνιόμαστε αρχίζει προετοιμασία ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και πιστεύω πως στο στάδιο θα βρεθούν περισσότεροι φίλοι της ομάδας από αυτούς...

Το κύπελλο ποδοσφαίρου άμμου στην Χαλκίδα

31 Ιουλ 2016
31/07/2016, 11:15   Αγώνας 4    
Φίλιππος Αθηνών - ΑΟ Κεφαλληνία
(Γηπ. Χαλκίδας - Beach Soccer)
         
31/07/2016, 12:30   Αγώνας 3    
Άτλας -  Αβαντίς
(Γηπ. Χαλκίδας - Beach Soccer)

31/07/2016, 13:45   Αγώνας 2  ....