Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Πάρτε θέση

Εμείς δεν θέλουμε να συκοφαντήσουμε κανέναν και φυσικά δεν θα δεχθούμε τα δήθεν και τα ψέματα εναντίον μας.
Κύριοι στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχουμε 3 διαφορετικές διοικήσεις κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος 2016 - 2017.
Και στις τρεις περιπτώσεις ακούσαμε πολλά και διαβάσαμε ακόμη περισσότερα.
Κάποιοι δεν ήθελαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην επαγγελματική κατηγορία και οδήγησαν σε παραίτηση τον κ. Στούπα, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει πως όσοι θέλουν μια ομάδα σ΄ αυτή την Γ΄ Εθνική ας την προχωρήσουν χωρίς αυτόν.
Αυτοί που ανέλαβαν τότε, μας είπανε πως έχουν μια ισχυρή ....
διοίκηση και τα χρήματα για να πάνε ψηλά τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Ταυτόχρονα έριξαν τροφή στα παπαγαλάκια για να αρχίσουν την συκοφάντηση της διοίκησης Στούπα. Όλα κατέρρευσαν  όταν η θηλιά έσφιξε στον λαιμό τους αφού δημιούργησαν χρέη. Μέσα σε περίπου 4  μήνες, δημιούργησαν χρέη που έφταναν στα 40.000 ευρώ.
Απλήρωτοι ποδοσφαιριστές, προπονητές και άλλοι, αλλά και διοικητική φαγωμάρα.
Ο τότε πρόεδρος κύριος Ελευθεριάδης δηλώνει πως θα συνεχίσει μόνο αν αποχωρήσουν οι κύριοι Σωτηρίου, Πίσχινας και Σιγανός. Αντί αυτού σε λίγες μέρες διαπιστώνει πως οι κύριοι Τσαγκάρης, Σωτηρίου, Πίσχινας, Αναγνωστάκης, Κακαβάς, Καραμάνος και Σιγανός δεν τον στηρίζουν και με τον τρόπο τους και με ψηφοφορία τον αδειάζουν και με πρόεδρο τον κύριο Τσαγκάρη αναλαμβάνουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Ανέλαβε λοιπόν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ η διοίκηση Τσαγκάρη με μία υπόσχεση.
Διαφάνεια παντού.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν θέλουμε να στενοχωρήσουμε κανέναν, αλλά δεν μας αρέσει το όλο σκηνικό.
Τώρα ακούμε πως ο κ. Τσαγκάρης είναι πρόεδρος, αλλά κουμάντο κάνουν άλλοι, αλλά τον αφήνουν να πάει την ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και στην Γενική Συνέλευση θα την πάρουν.
Ακούμε επίσης πως τα χρήματα τα βάζουν "οι από την Αθήνα" και οι οποίοι δεν θέλουν να έχουν ρόλο τώρα. Την θέση τους την εκφράζει όχι ένα μέλος της διοίκησης, αλλά τουλάχιστον 5 από τους 8!!!!!
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, φίλες και φίλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, εμείς ούτε θα φοβηθούμε, ούτε θα λυπηθούμε κάποιους. Θα γράφουμε αλήθειες και πιστέψτε μας θα ρίξουμε πολύ φως στο θέμα, γιατί αυτή την φορά, θα απαντήσουμε όπως πρέπει και σ΄ αυτούς τους οποίους πιστέψαμε και κάποιες στιγμές θελήσαμε να τους προστατέψαμε.
Τέλος χρόνου λοιπόν.
Ο κ. Τσαγκάρης ο πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μπορεί να μην ξέρει τον χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά πιστεύουμε πως δεν θα επιτρέψει ποτέ να γίνει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ το μαγαζάκι το οποίο θα το φάει το μαύρο σκοτάδι και το οποίο θα χρησιμοποιηθεί  για παράνομα πάρε δώσε και άλλα σχετικά.
Εδώ και τώρα καθαρές λύσεις και όλα στο φως.
Κύριε Τσαγκάρη, λύση τώρα και όχι αύριο.