Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Στάδιο Χαλκίδας

Το στάδιο Χαλκίδας συγκεντρώνει καθημερινά πολύ κόσμο. Μικροί και μεγάλοι χρησιμοποιούν το στάδιο και κάνουν προπόνηση με τους συλλόγους τους, αλλά και απλοί πολίτες οι οποίοι φροντίζουν την υγεία τους με την γυμναστική, το τρέξιμο κλπ.
Λίγες μέρες πριν γράψαμε για τα σκουπίδια στις ....
κερκίδες. Ευχαριστήσαμε τον κ. Γκούνη τον διευθυντή του ΔΟΑΠΠΕΧ για την επικοινωνία και να γράψουμε πως φρόντισε ώστε χθες Πέμπτη τα σκουπίδια να έχουν απομακρυνθεί.
Αυτό που παρατηρήσαμε όμως έχει να κάνει με τους γονείς οι οποίοι πάνε στο στάδιο τα παιδιά τους και φεύγοντας έχουν αφήσει στις κερκίδες άδεια μπουκάλια νερού, χαρτοπετσέτες και διάφορα άλλα, τα κύπελλα από τους καφέδες που ήπιαν και ότι άλλο είχαν μαζί τους.
Είναι ντροπή μας αφού στο στάδιο παντού υπάρχουν σακούλες απορριμμάτων. 
Κυρίες και κύριοι, στο σπίτι σας τα πετάτε όλα αυτά στο σαλόνι;
Δεν ξέρετε πως το στάδιο είναι το σπίτι των παιδιών μας;
Δεν θα πρέπει να σεβαστούμε όλοι τον χώρο;
Μήπως θα πρέπει να απαιτήσουμε από τον ΔΟΑΠΠΕΧ, να μας έχει 24 ώρες υπηρεσία καθαριότητας;
Οι σύλλογοι θα πρέπει να μιλήσουν στους γονείς, ώστε να προσέχουν και να μην αφήνουν σκουπίδια.


 Κύριε Γκούνη, αυτά είναι από τις εκδηλώσεις για το καρναβάλι και σίγουρα δεν πρέπει να παραμείνουν στο στάδιο της Χαλκίδας. Βρείτε έναν χώρο ώστε να μεταφερθούν και να ελευθερώσουν αυτόν τον χώρο.





Η φύλαξη του σταδίου της Χαλκίδας θα πρέπει να είναι στις προτεραιότητες του ΔΟΑΠΠΕΧ, αλλά διαπιστώσαμε πως κάτι τέτοιο της πρωινές ώρες δεν υπάρχει και ο καθένας μπορεί να μπει και να πάρει ότι θέλει. Πληροφορηθήκαμε πως μειώθηκε ο αριθμός των εμποδίων και αυτό δεν είναι τυχαίο.