Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Καλησπέρα σας κύριοι

Τα καλά παιδιά πάνε στον παράδεισο κι έτσι δεν μπορούμε να τα συναντήσουμε......
Τα κακά παιδιά δεν πήγαν ακόμη στην κόλαση, γιατί δεν βρέθηκαν καράβια κι αεροπλάνα για να τους μεταφέρουν!!!
Κύριοι, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα καλά παιδιά, όπως εσείς, είναι λίγα, ενώ τα κακά παιδιά, όπως εμείς, είναι πολλά.
Εμείς τα κακά παιδιά, σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να ενοχλούμε τον πρόεδρο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τον κ. Γιώργο Τσαγκάρη και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε...
να τον οδηγήσουμε σε παραίτηση.
Αυτά τα λένε οι κύριοι οι οποίοι ανέλαβαν να τον αντικαταστήσουν, με άλλον και ψάχνουν να βρούνε την λύση στην Αθήνα.
Επειδή εμάς δεν μας αρέσουν κάποια πράγματα κι επειδή ο κ. Τσαγκάρης όταν του τηλεφωνήσαμε δεν απάντησε, προφανώς είχε δουλειά, θα γράψουμε κάτι για να τελειώνει εδώ το αστείο.
Ο περιφερειάρχης κ. Μπακογιάννης και ο αντιπεριφερειάρχης κύριος Φάνης Σπανός δεν έχουν καμία σχέση με όσα συμβαίνουν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, για τον οποίο έκαναν πάρα πολλά και για τα οποία είχαν δεσμευτεί στην διοίκηση Στούπα. Αυτά τα ξέρει καλύτερα απ΄ όλους ο κ. Κώστας Κουλουρίδης ο οποίος ήταν από αυτούς που έτρεξαν για τα έργα στο στάδιο Χαλκίδας.
Κανείς λοιπόν δεν πρέπει να κάνει αναφορά στο όνομά τους, όταν έχει επαφές με επιχειρηματίες, από τους οποίους ζητάει ν΄ αναλάβουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Αυτά θέλουμε να τα ξέρει ο κ. Τσαγκάρης, για να μην πέσει από τα σύννεφα.
Πρόεδρε ξέρουμε πολλά και ευχόμαστε να σας τα πούνε οι συνεργάτες σας.
Πρόεδρε δεν μας είπατε όλη την αλήθεια και ειλικρινά θα περιμένουμε το δικό σας τηλεφώνημα, πριν προχωρήσουμε στην δημοσιοποίηση ΟΛΗΣ της αλήθειας.
Ξαναγράφουμε πως δεν θα είμαστε εμείς η αιτία, αλλά αυτοί οι οποίοι κάνουν τα όσα κάνουν.