Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Καλημέρα κύριε Τσαγκάρη

Χθες ο πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κ. Γιώργος Τσαγκάρης θεώρησε πως τον συκοφαντώ και κάτι ανέβασε στο fb, το οποίο όμως στην συνέχεια κατέβασε.
Τον ευχαριστώ και για το ανέβασμα και για το κατέβασμα και ειλικρινά θεωρώ τιμή μου και τα δύο, αλλά το πως και το γιατί θα σας το εξηγήσω στο τέλος της εβδομάδας.
Έγραψε όμως στο chat  των φιλάθλων του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πως σταματά να τους ενημερώνει επειδή εγώ πήρα κάποια κομμάτια από αυτά που έγραφε και τα ....
ανέβασα στο apopsignomi. 
Αγαπητέ πρόεδρε, κατάλαβέ το. Ο μόνος που σου έλεγε την αλήθεια όλους αυτούς τους μήνες ήμουν εγώ και τώρα το ξέρεις. Όλοι οι άλλοι έπαιξαν μαζί σου για τον δικό του λόγο ο καθένας.
Η λύση πρόεδρε είναι μία και μοναδική και σου την έχω πει.
Λέγε όσα θες για μένα. Εγώ δεν ψάχνω τον αντικαταστάτη σου. Άλλοι ψάχνουν.
Εγώ δεν κινώ τα νήματα πίσω από την πλάτη σου. Άλλοι το κάνουν.
Κύριε Τσαγκάρη, πείτε όσα θέλετε για μένα. Να δούμε πότε θα καταφέρετε να πείτε την αλήθεια γι΄ αυτούς που σας είπαν ψέματα, γι΄ αυτούς που σας έβαλαν σε περιπέτεια, γι΄ αυτούς που  είναι πάντα πίσω από την κουρτίνα.
Οι φίλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πονάνε την ομάδα, αλλά δεν πατάνε στο γήπεδο, ούτε γράφουν στο chat ανώνυμα. Είναι αυτοί που κάνουν υπομονή κι όταν κάτι τους κάνει κλικ, τότε θα γεμίσουν την μικρή κερκίδα του δημοτικού σταδίου.
Καλημέρα και να ξέρετε πως ξέρω να μην φτάνω στην συκοφαντία.