Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εδώ και μήνες ακούσατε και διαβάσατε πολλά ψέματα, αλλά εσείς που δείχνετε εμπιστοσύνη στο apopsignomi ξέρατε τι ακριβώς θα συμβεί κι έτσι δεν θα χρειαστεί να πιείτε καφέ με παξιμαδάκι.
Αν ζούσαμε σε άλλες εποχές θα ήταν διαφορετικές οι εξελίξεις και σίγουρα μπορεί κάποιοι να έκαναν χαρακίρι αν ήταν σ΄ άλλη χώρα 
- Κουραστικό είναι να γράφεις τα ίδια και τα ίδια, αλλά σιγά σιγά οι φίλοι του ΛΗΛΑ Βασιλικού θα πρέπει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο γήπεδο, ....
ώστε να βοηθήσουν την προσπάθεια του προπονητή κ. Γιώργου Λάμπρου και των ποδοσφαιριστών.
Η ομάδα δεν είναι έτοιμη και αυτό εύκολα το διακρίνει κανείς. Αλίμονο αν ήταν έτοιμη ένα μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ φαίνεται πως έχει δυσκολίες. κάτι τρέχει στο Αλιβέρι και θα πρέπει γρήγορα να διορθωθεί.  Ακούω διάφορα, αλλά δεν θέλω να τα πιστέψω.
Δυστυχώς ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ είναι κάπως μακριά από την Χαλκίδα και έχει την μεταχείριση που είχε και η Ιστιαία, στο επικοινωνιακό κομμάτι.  Θα γράψουμε σχετικά αργότερα.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και θα δούμε το τρένο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αν θα συνεχίσει μια πορεία λόγων ή θα μπει στο σταθμό για ανεφοδιασμό και αλλαγή πορείας!!