Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Φυσικά και έχουμε άποψη για την ομάδα, αλλά και για τα πρόσωπα της διοίκησης.
Επειδή κάποιος αναγνώστης μας είπε χθες πως πρέπει να γράφουμε ονόματα και όχι να τους παίρνει η μπάλα όλους, θα γράψουμε το εξής.
Υπεύθυνος για το τι συμβαίνει στην ομάδα δεν είναι κάποιος άγνωστος, αλλά τα 9 μέλη του ΔΣ, τα οποία είναι εκλεγμένα. Μπορεί γύρω από αυτά τα μέλη να είναι άλλη 50, αλλά την ευθύνη την 'έχουν οι 9 της διοίκησης.
Αγαπητέ αναγνώστη, ο καθένας αγαπάει την ομάδα με τον δικό του....
τρόπο και την στηρίζει όπως νομίζει αυτός. Άλλος με το να λέει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, άλλος με το να μην θέλει να πάει ο ΛΗΛΑΣ ένα βήμα μπροστά και άλλος με το να λέει πως αυτούς έχουμε με αυτούς θα πάμε.
Εμείς γράψαμε ονόματα και γι΄ αυτό έχουμε παρεξηγηθεί.
Άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι είναι με όλες τις διοικήσεις και χαϊδεύουν αυτιά.
Για να τελειώνουμε.
Ο ΛΗΛΑΣ δεν έχει ανάγκη από ανθρώπους οι οποίοι απλά θέλουν μια θέση για να παίρνουν κάποια λεφτά και για κάποια καρέκλα. Αν υπάρχουν τέτοιοι να παραιτηθούν και να πάνε αλλού.
Ο ΛΗΛΑΣ έχει μια διοίκηση και αυτή πρέπει να κάνει το κουμάντο.
Καλούμε τον πρόεδρο κ. Ελευθεριάδη να ξεκαθαρίσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ τα πράγματα.
Να ξέρουμε όλοι ποιοι κάνουν το κουμάντο στην ομάδα.
Κύριε Ελευθεριάδη, δεν μας ενοχλεί που κάποιοι δεν θέλουν να μας λέτε ούτε καλημέρα.
Τις θέσεις μας τις ξέρετε και για τον ΛΗΛΑ και για το πρόσωπό σας. Εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε και ούτε ζητήσαμε να πάρετε το πρωτάθλημα. Ζητήσαμε οργάνωση και σεβασμό προς όλους. Οι δήθεν δεν έχουν καμία θέση στον ΛΗΛΑ. Αυτοί που νομίζουν πως μπορούν να προσφέρουν στον ΛΗΛΑ, ενώ δεν μπορούν ούτε στον εαυτό τους να προσφέρουν, ας πάνε στην κερκίδα να πληρώνουν και εισιτήριο. 
Λοιπόν για να τελειώνουμε. Όλα από την αρχή.
- Όποιος εκτός από τον προπονητή και τον άνθρωπο ο οποίος θα φροντίζει τα ρούχα κλπ και έναν γυμναστή της επιλογής του προπονητή, θέλει χρήματα για να υπηρετεί τον ΛΗΛΑ, να πάει αλλού να τα πάρει.
- Όποιος θέλει να μεταφέρει σε πρόσωπα εκτός διοίκησης, το τι συμβαίνει στην ομάδα, να πάει στην ομάδα που είναι και οι αποδέκτες των πληροφοριών.
- Όποιος θέλει να είναι στην διοίκηση και να έχει μυστικά από τους φίλους της ομάδας, στην κερκίδα εδώ και τώρα.
- Όποιος θέλει θέση στην ομάδα, για να συμπληρώσει το βιογραφικό του και να είναι υποψήφιος σε δημοτικές εκλογές, να πάει αλλού.
Πρόεδρε κύριε Ελευθεριάδη, έναν καφέ πίναμε με τον Ηλία και τον Άγγελο στις Εσπερίδες και έγινε θέμα, γιατί ήρθατε κι εσείς!!! Φανταστείτε να μάθουν, πως πήγαμε και στα μπουζούκια!!!!
Ούτε αυτές οι συμπεριφορές μας ενοχλούν πρόεδρε κύριε Ελευθεριάδη
Τους ξέρουμε καλά. Δεν αντέχουν την αλήθεια. 
Αποφασίστε τώρα, για το αν η ομάδα γυρίσει σελίδα ή όχι.
Με συμβιβασμούς και συμβιβασμένους ομάδα δεν θα γίνει ποτέ.