Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Βοηθήστε τους!!!!

Σας παρακαλούμε πολύ, αν ξέρετε κάποιον ο οποίος να ξέρει κάποιον επιστήμονα, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει ανθρώπους οι οποίοι βλέπουν φαντάσματα, να μας ενημερώσει γιατί στο Βασιλικό, αυτή η ασθένεια άρχισε να παίρνει διαστάσεις επιδημίας και χτυπά τους σωτήρες του ΛΗΛΑ!!!
Εμείς σύμφωνα μ΄ αυτούς θέλουμε το κακό του ΛΗΛΑ, πάμε κόντρα στον Ελευθεριάδη, τον Σφύρλα, την Βελή και σε άλλους!!!!
- Καλά, μετά τον αγώνα με τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ εμείς λέγαμε για τον....
προπονητή και τις επιλογές του ή εσείς που στήσατε λαϊκό δικαστήριο στο γνωστό σας στέκι; Επειδή εσείς είσθε άνδρες και όχι κατίνες, γιατί δεν πάτε να τα πείτε στον προπονητή; Για πείτε τα λοιπόν με ονόματα για ν΄ αρχίσουμε να τα γράφουμε κι εμείς.
Ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στον κ. Ελευθεριάδη και το γράψαμε και δημόσια.
Το είπαμε όμως στον ίδιο και το γράψαμε. Όσο στην ομάδα υπάρχουν αυτοί οι οποίοι έχουν το σχέδιο διάλυσής της, εμείς δεν μπορούμε να σταθούμε δίπλα τους.
Εμείς υπάλληλοι του ΛΗΛΑ δεν είμαστε. Εμείς δεν έχουμε πολιτικές βλέψεις. Εμείς δεν θέλουμε τον ΛΗΛΑ για τα παιδιά μας.
Κουβέντα δεν γράψαμε για την κυρία Βελή και ειλικρινά θέλουμε να πετύχει στον ΛΗΛΑ.
Φυσικά την θέλουμε αποφασιστική και να μην είναι γλάστρα. Γλάστρα θα είναι αν αφήσει αυτούς που φροντίζουν να διώχνουν παιδιά από τον ΛΗΛΑ, για τους δικούς τους λόγους. Ο κ. Ελευθεριάδης  της ανέθεσε τις ακαδημίες του ΛΗΛΑ. Αν πραγματικά κάνει κουμάντο, θα πάρει πρωτοβουλίες και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παρεμβαίνει στο έργο της, από το οποίο και θα κριθεί.
Κάποιοι προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα πως εμείς δεν τα πάμε καλά με την κυρία Βελή και προφανώς αυτό το μήνυμα το στέλνουν και στην ίδια.
Κύριοι, σας εύχομαι περαστικά, αλλά δύσκολα να το ξεπεράσετε. Την κυρία Βελή θα την κρίνουμε από το έργο της και μόνο. Αν χρειασθεί να βοηθήσουμε θα το κάνουμε, γιατί ο ΛΗΛΑΣ ανήκει στο Βασιλικό στο οποίο ζούμε. 
Δεν θα γράψουμε τίποτα άλλο. Δεν γράφουμε για ποδοσφαιριστές του ΛΗΛΑ, γιατί αυτοί είναι παιδιά και τα παιδιά τα αγαπάμε, ακόμη και για τις κωλοτούμπες τους.