Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Γιάννης Αναγνώστου

Έχουμε γράψει άπειρες φορές την άποψή μας για τον κ. Γιάννη Αναγνώστου, αλλά αξίζει τον κόπο να την ξαναγράψουμε, γι΄ αυτούς που κατάπιαν την γλώσσα τους και γι΄ αυτούς οι οποίοι από την μια μεριά τον βρίζουν και από την άλλη τον παρακαλάνε για να αναλάβει την ομάδα τους.
Κύριοι ο κ. Αναγνώστου, πήρε την ομάδα της ΕΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ, πήρε προπονητή τον φίλο του Θανάση Γουρνά, την έκανε πρωταθλήτρια Εύβοιας, την πήγε στα μπαράζ και την ανέβασε κατηγορία.
Τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν θα πετύχαινε, αν δεν είχε όλο το πακέτο.
Ούτε μόνο με τα λεφτά δεν θα πετύχαινε κάτι, ούτε....
μόνο με τον κ. Γουρνά.
Κάποιοι τύποι, δεν άντεξαν την επιτυχία Αναγνώστου - Γουρνά και έκαναν ότι μπορούσαν για να σπάσουν αυτό το δίδυμο.
Χρησιμοποίησαν αθέμιτα μέσα. Ποδοσφαιριστές, παράγοντες, ανθρώπους της ενημέρωσης και τελικά κατάφεραν να πείσουν τον κ. Αναγνώστου, να τελειώσει την συνεργασία με τον μέχρι τότε φίλο του Θανάση Γουρνά.
Ήταν η αρχή του τέλους για την εποχή Αναγνώστου και την ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ. Ήξεραν τον χαρακτήρα του.
Δεν ήξεραν πως ούτε κορόιδο είναι, ούτε μαλάκας και πως τα λεφτά του τα δίνει εκεί που θέλει αυτός και όχι εκεί που θέλουν οι άλλοι.
Ο κ. Αναγνώστου τους ξεβράκωσε όλους, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
Τσαλακώθηκε και ο ίδιος, αλλά τους ξεβράκωσε.
Τέλος ο Αναγνώστου, τέλος και η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ!!!!
Αμφιβάλλει κανείς;
Μήπως να σας θυμίσουμε πως ένα χρόνο πριν δεν κατέβηκε ν΄ αγωνισθεί η πρωταθλήτρια ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ;
Συγνώμη, αλλά διαβάσατε πουθενά να γράφουν κάτι για τον κ. Αναγνώστου, έστω αυτοί που έγραφαν και έλεγαν ένα χρόνο πριν για τους ανθρώπους της ΑΚΑΔ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ διάφορα;
Απόλυτη σιωπή και απαλά απαλά. Γιατί;
Γιατί ο κ. Αναγνώστου δεν είναι παίξε γέλασε στην Ιστιαία!!
Γιατί αυτοί οι ψευτόμαγκες που γράφουν για άλλους, για τον Γιάννη Αναγνώστου δεν μπορούνε να γράψουν κακή κουβέντα, αφού αν το κάνουν στην πλατεία της Ιστιαίας δεν θα ξαναπάνε, γιατί ο κύριος Γιάννης θα έχει να τους πει πολλά!!!
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ο κ. Αναγνώστου θα μπορούσε να ήταν χρήσιμος για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, αν δεν πίστευε πως όλα μπορεί να τα έχει με τα λεφτά του.
Αυτό ήταν το λάθος του και το πλήρωσε. 
Χάθηκε στα χέρια του η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ.