Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΤΕΛΟΣ

Όταν μια ομάδα δεν έχει διοίκηση, τότε κανείς δεν μπορεί νόμιμα να πάει να την δηλώσει για να έχει συμμετοχή και να παίξει σε κάποιο πρωτάθλημα.
Αυτό έγινε με την ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ η οποία δεν έχει διοίκηση μετά τις παραιτήσεις σχεδόν όλων των μελών από το ΔΣ.
Τα πράγματα τώρα είναι τραγικά, αφού ακούμε πως ο κ. Γιάννης Αναγνώστου θεωρεί πως κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι δικοί του και αυτός θα αποφασίσει που θα πάνε και αν θα πάνε.
Συγνώμη δηλαδή αλλά στην εποχή της εξυγίανσης του ποδοσφαίρου, ο κάθε ποδοσφαιριστής είναι ....δέσμιος της κάθε ομάδας και του κάθε παράγοντα.
Κύριοι εκεί στην ΙΣΤΙΑΙΑ, σίγουρα δεν κάνατε την καλύτερη επιλογή. Έπρεπε να δηλώσετε την ομάδα σε κάποιο πρωτάθλημα και να μην φτάσετε στον διασυρμό.
Την περίοδο 2016-2017 δεν συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ και τώρα την περίοδο 2017-2018 δεν δηλώθηκε καν η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ!!!
Σε δύο χρόνια δηλαδή, δύο ομάδες της ίδιας πόλης, έπεσαν αμαχητί.
Κύριοι δεν τιμά κανέναν αυτή η εξέλιξη, αλλά ακόμη χειρότερο είναι να θέλετε να πάρετε χρήματα από ποδοσφαιριστές τους οποίους τους αφήσατε στα κρύα του λουτρού!!!
Πάντως υπάρχει τρόπος και καλό θα είναι οι ποδοσφαιριστής να ακολουθήσουν την νόμιμη οδό και να μην υποκύψουν σε πιέσεις.