Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ: Δίνουν μάχη!!!!

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει και κάποιοι δεν έχουν καταλάβει απολύτως τίποτα.
Δίνουν μάχη κάποιοι για να κερδίσουν την εύνοια του προέδρου κ. Ελευθεριάδη και για να του περάσουν την εικόνα των καλών και των κακών.
Κύριοι, πάρτε το αλλιώς. Σας αγαπάει ο Ελευθεριάδης. Μην έχετε αμφιβολία.
Δεν πρόκειται όμως να μείνει στα λόγια. Θέλει έργα.
Άδειο και χθες το γήπεδο και στην κερκίδα ήταν περισσότεροι οι φιλοξενούμενοι από το ΥΠΑΤΟ.
Αυτά τα βλέπει ο Ελευθεριάδης και θέλει να τα διορθώσει.
Μετά το φιλικό έγινε συνάντηση με γονείς της ακαδημίας του ΛΗΛΑ.
Χαρακτηριστική η φράση του υπεύθυνου ακαδημιών του ΛΗΛΑ κυρίου....
Κολιοβέτα Γιόχαν.
"Σήμερα αισθάνομαι πως με αδειάσατε. Γιατί δεν ήρθατε να μου πείτε αυτά που λέτε σήμερα";
Γιόχαν το γιατί θα το απαντήσεις μόνος σου. Το ξέρεις Γιόχαν. Παρείχες εσύ και η διοίκηση πλήρη κάλυψη σ΄ αυτούς που απλά με την συμπεριφορά τους δημιουργούσαν προβλήματα.
Όλοι είναι χρήσιμοι Γιόχαν και να είναι κοντά στην ομάδα, αλλά όχι να γίνονται πρόεδροι στην θέση του προέδρου και υπεύθυνοι στην θέση του υπεύθυνου. 
Για να μην γελιόμαστε, ο συνεργάτης σας είναι πραγματικά εργάτης στον ΛΗΛΑ, αλλά δεν μπορεί να έχει θέση υπεύθυνου στην ακαδημία. Έκανε υπέρβαση σε πολλά και τα είπαμε.
Προσωπικά θα τον είχα δίπλα μου, αλλά όχι σ΄ αυτή την θέση. Σας εξυπηρετούσε γιατί ήταν πάντα στο γήπεδο, γιατί έτρεχε πάντα με τα παιδιά, αλλά έκανε υπέρβαση. Ξέφυγε δηλαδή.
Αυτοί που βγήκαν χθες να υπερασπισθούν μια κατάσταση δεν βοηθάνε. Κάνουν κακό στην διοίκηση.
Είναι τα ίδια πρόσωπα που υπερασπίζουν την κάθε διοίκηση. Έκανε τα πάντα η διοικηση για τις ακαδημίες είπε κάποιος!!!! Μεσάνυχτα έχει.
Λάθος μπάσιμο της κυρίας Βελή ή οποία μπήκε στην αίθουσα συνοδευόμενη από τον κύριο Σαρρή ο οποίος κάθισε δίπλα της και η κυρία Βελή τον παρουσίασε ως συνεργάτη της!!!
Κυρία Βελή κι ο κ. Ελευθεριάδης που ήρθε αργότερα είπε τα καλύτερα για τον κύριο Σαρρή αλλά δεν είπε πως θα είναι σε υπεύθυνη θέση στις ακαδημίες. Είπε πως υπεύθυνη θα είσθε εσείς και ταμίας ο κ. Κολιοβέτας. Ακούσαμε να λέτε αόριστα κάποια πράγματα και λέγατε συνεχώς για τις εγγραφές και για να είναι όλοι κοντά. Αλήθεια αν δεν ερχόταν ο κ. Ελευθεριάδης θα ακούγαμε τίποτα άλλο;
Δεν είχατε το πλάνο της διοίκησης μπροστά σας;
Διαπιστώσαμε πως πλάνο υπάρχει, από αυτά που είπε ο κ. Ελευθεριάδης και μακάρι να εφαρμοστεί.
Θα έπρεπε όμως να το ξέρατε.
Κυρία Βελή ποιος από τους κυρίους που ήταν εκεί μπορεί να φέρει παιδιά στις ακαδημίες;
Ποιος ξέρει το Βασιλικό; Ποιος;
Καλύτερα από τους γονείς κανένας. Οι γονείς λοιπόν σε θέση ευθύνης και κανένας άλλος.
Οι προπονητές το αγωνιστικό κομμάτι, η διοίκηση το πλάνο και οι γονείς θα αναλάβουν να το υπηρετήσουν. Αυτοί ξέρουν τον ΛΗΛΑ. Αυτοί θα είναι πάντα ΛΗΛΑΣ αν δεν διώχνουμε τα παιδιά τους, ενώ οι διοικήσεις έρχονται και φεύγουν.
Και κάτι τελευταίο, για τώρα. Ξεκινήσατε στραβά. Ως υπεύθυνη ακαδημιών αργήσατε να έρθετε στην συνάντηση. Το ραντεβού ήταν στις 21:00 και κακώς τέτοια ώρα κι εσείς έπρεπε να ήσασταν εκεί από τις 20:30 και όχι μετά τις 21:00 που ήρθατε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και απρόοπτα.
Οι γονείς ας κάνουν λίγη υπομονή. Ο κ. Ελευθεριάδης ήθελε να μάθει και έμαθε και από αυτά που είπε καταλάβαμε πως έχει πλάνο και την Τετάρτη που είναι το επόμενο ραντεβού θα το καταθέσει και όλα θα πάνε καλά.