Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Καλημέρα

Καλό Σαββατοκύριακο για όλες και όλους και να περάσετε όμορφα όπου κι αν πάτε.
- Αρχίζουν σήμερα τα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Α΄ και Β΄ κατηγορίας της Εύβοιας. Ευχόμαστε στην ΕΠΣΕ, τους διαιτητές, τους παράγοντες, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά και πάντα με υγεία. Ευχόμαστε και προς τους ανθρώπους της ενημέρωσης καλή χρονιά, γερό στομάχι να έχουν όλοι και μακάρι ...
αυτή την χρονιά να δώσουμε όλοι περισσότερη και καλύτερη ενημέρωση με κριτική προς κάθε κατεύθυνση και όχι με συμβιβασμούς και παρωπίδες.

- Ο πρώην πρόεδρος του AO ΧΑΛΚΙΣ κ. Τσαγκάρης, προσπαθεί να βρει άκρη και να προσελκύσει κάποιους επιχειρηματίες, ώστε εκ νέου να αναλάβει τις τύχες του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Δύσκολα τα πράγματα, αφού κανείς δεν θέλει να μπλέξει με μια αρρωστημένη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.
Πληροφορίες λένε πως κάποιοι φίλοι της ομάδας με κύρος και προσωπικότητα, θα ξεκινήσουν από Δευτέρα μια προσπάθεια, ώστε να βρεθεί λύση.

- Ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού "είναι ανεβασμένος" που τραγουδάει και ο Αντύπας, αλλά εξακολουθούν κάποιοι να τον θέλουν στα μέτρα τους και να δημιουργούν προβλήματα, τα οποία θα πρέπει ο κ. Ελευθεριάδης να τα είχε ήδη αντιμετωπίσει.

- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ απέκτησε όπως είπαμε γραφείο τύπου, αλλά ακόμη δεν 'έχουμε πάρει ούτε καν μήνυμα!!!  Γιατί;