Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Η κάθε ομάδα που αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Λάμπρου, δεν δέχεται εύκολα γκολ και έχει την υπομονή, ώστε να πετύχει αυτή γκολ, ακόμη κι αν χρειασθεί να μπει ως αλλαγή "ο βρίσκων" πάντα δίχτυα Νίκος  Μαστροκώστας, ο οποίος είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού.
Η ομάδα 2017-2018 του ΛΗΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΎ είναι "πλούσια" σε όλα τα επίπεδα, αλλά "πάμφτωχη" σε επίπεδο προσέλευσης κόσμου.
Αυτό θα είναι και το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας και δεν ....
είναι σημερινό.
Οι λόγοι της μη προσέλευσης του κόσμου είναι πολλοί και τους έχουμε αναλύσει στο παρελθόν.
Η διοίκηση Ελευθεριάδη πιστεύει πως ο κόσμος σιγά σιγά θα πάει στο γήπεδο.
Πιστεύει πως όταν η ομάδα παίξει καλό ποδόσφαιρο, παίρνει αποτελέσματα και είναι στα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο κόσμος θα πάει στο γήπεδο.
Ευχόμαστε να έχει δίκιο.
Ο κόσμος του Βασιλικού, έχει γυρίσει την πλάτη στην ομάδα, αλλά την πονάει. Δεν πάει στο γήπεδο γιατί προδόθηκε πολλές φορές και γιατί οι διοικούντες τον ΛΗΛΑ κατά καιρούς στήριζαν την ομάδα σε ανθρώπους οι οποίοι δεν ήθελαν να βλέπουν τον ΛΗΛΑ, αλλά τα συμφέροντά τους, είτε συντεχνιακά, είτε παραταξιακά, είτε πολιτικά.
Η διοίκηση Ελευθεριάδη, προσπαθεί να κάνει κάνει και να έρθει κοντά στον κόσμο, αλλά είναι άτολμη. Δεν θέλει "να σπάσει αυγά" κι εμείς πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο δεν θα φάει ομελέτα.
Το θέμα του κόσμου θέλει άλλον τρόπο και φυσικά θέλει να μην βάζεις από την μια μεριά αφίσες, ντουντούκες και άλλα μέσα και από την άλλη την ατολμία και αυτούς που δημιούργησαν τα προβλήματα και έκοψαν φέτες το Βασιλικό.
Αυτοί οι οποίοι δημιούργησαν τα προβλήματα στην ομάδα, είναι το κόκκινο πανί για τους Βασιλικαριώτες και λυπάμαι που το γράφω, αλλά θα είναι η αιτία της αποτυχίας της ομάδας και της απογοήτευσης του κ. Ελευθεριάδη και των συνεργατών του.
Θα είναι η αιτία, γιατί ο κόσμος δεν ξεχνά και κανένα παπαγαλάκι δεν θα μπορέσει να περάσει μηνύματα.
Ο κόσμος του Βασιλικού, τους δήθεν και τις γλάστρες ξέρει να τις αγνοεί και να τους τιμωρεί.