Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Καλημέρα

Αυτές τις μέρες τραβάμε ένα ζόρι, αφού κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις, μας άλλαξαν κάπως την καθημερινότητα, αλλά δεν πειράζει. Θα πάνε όλα καλά και θα ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας.
- Την καλημέρα μας σήμερα θέλουμε να την στείλουμε σ΄ έναν άνθρωπο που τέτοια ώρα δεν θα έχει ξυπνήσει, αλλά δεν πειράζει. Του ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και στο μέλλον να παίρνει σωστές αποφάσεις και να κάνει τις καλύτερες επιλογές, ώστε όλα να του πάνε καλά.
Να ξέρει πως τον εκτιμώ και δεν τον παρεξηγώ.
- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών είδε τον ουρανό με τ΄ άστρα με αντίπαλο την ομάδα των ΩΡΕΩΝ του Θανάση Γουρνά, αλλά τελικά πήρε την πρόκριση για την φάση ....
των 8.  Οι ΩΡΕΟΙ έδειξαν πως είναι πολύ καλή ομάδα και πως το 2018 θα βρεθούν στην Α΄ Κατηγορία, αν συνεχίσουν να είναι προσεκτικοί.
- Η ΕΡΕΤΡΙΑ για ένα ημίχρονο δεν μπόρεσε "να σπρώξει το λεωφορείο" που είχε εγκατασταθεί στην περιοχή του ΔΥΣΤΟΥ, αλλά στο Β΄Ημίχρονο πριν προλάβουν οι του Δύστου να τοποθετήσουν και πάλι το λεωφορείο στην εστία τους, μίλησε ο Γκέρσι Τόρα και η ΕΡΕΤΡΙΑ κέρδισε με 0 - 3.
- Ο ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ κέρδισε στο ΠΡΟΚΟΠΙ με  2 - 4 και πήρε την πρόκριση για την φάση των 8 του Κυπέλλου.
- Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ το πάλεψε αλλά η ΑΡΤΑΚΗ πήρε την πρόκριση με 1 - 3 και έτσι σήμερα θα είναι στην κλήρωση για να μάθει και τον επόμενο αντίπαλο.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είχε πρόβλημα να ξεπεράσει την αντίσταση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ αφού τον κέρδισε με 0 - 4 και θα είναι στην επόμενη φάση.