Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ

Όταν έχεις μια καλή ομάδα και παίζεις ποδόσφαιρο, κανείς δεν μπορεί να σου πατήσει το φρένο, αν δεν το θες.
Αυτό συμβαίνει με τον ΜΙΑΟΥΛΗ ΦΥΛΛΩΝ ο οποίος δεν έχει ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές, αλλά παιδιά που παίζουν για την φανέλα και αγαπούν την ομάδα του χωριού τους.
Ο κ. Σταμάτης Σταμογιάννης ο προπονητής της ομάδας έχει μπει στο πετσί της ομάδας και σε συνεργασία με τον πρόεδρο κ. Βασίλη Βούλγαρη δίνουν λύσεις στα προβλήματα και δημιουργούν μια ομάδα η οποία λειτουργεί ως μια....
καλή οικογένεια.
Χθες η ομάδα κέρδισε και τον ΔΥΣΤΟ μέσα στα Φύλλα και έκανε το 5 στα 5, φτάνοντας στους  15 βαθμούς ενώ έχει πετύχει 12 γκολ και έχει δεχθεί 1.
Την επόμενη αγωνιστική ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ παίζει εκτός έδρας με την ΚΑΡΥΣΤΟ η οποία είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, η ομάδα των Φύλλων κάνει μια καλή προσπάθεια ώστε τα παιδιά να βρίσκονται στο γήπεδο και αυτό θα πρέπει να το σεβαστούμε όλοι.
Μπορεί να έχουμε την άποψή μας για τον πρόεδρο, τον προπονητή και γενικότερα τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτή η ομάδα είχε πάρει τον δρόμο της διάλυσης και ο κ. Βούλγαρης την κράτησε ζωντανή. Να μην ξεχνάμε πως φρόντισε όσο κανείς τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και παραμένει κοντά στην ομάδα, σε αντίθεση με ομάδες που είναι στην Α΄ Κατηγορία και δυστυχώς δεν είναι στο επίπεδο των Φύλλων.