Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Οι άνθρωποι της ενημέρωσης

Πάλι τα ίδια και τα ίδια;
Κυρίες και κύριοι της ενημέρωσης, εδώ και αρκετό καιρό έχω πάψει να ασχολούμαι με το τι λέει ο ένας και ο άλλος δεξιά και αριστερά και φυσικά δεν θα το αλλάξουμε αυτό. Ας μάθουν κάποιοι να λένε και καμιά αλήθεια και να μην προσπαθούν με τις μαλακίες τους να δείξουν πως κάποιοι είναι.
Υπάρχουν και οι γραφικοί, για τους οποίους η επιστήμη σήκωσε ψηλά τα χέρια, αλλά κι αυτοί που κάτι θέλουν να πούνε, αλλά δεν μπορούν γιατί δεν θέλουν να σπάσουν αυγά.
Επειδή δεν θα πάψουν να λένε διάφορα, τους το γράφουμε για να καταλάβουν.
Ούτε με τον Παπακωνσταντίνου παρεξηγηθήκαμε, ούτε ....
με τον Ψαθά, ούτε με τον Δαφνή, ούτε με κανέναν απολύτως.
Μπερδευτήκατε ίσως, γιατί πιστεύατε πως θα γίνουμε κι εμείς σκυλάκια των άλλων.
Ούτε μας το ζήτησε κανείς, ούτε και θα το κάναμε ποτέ.
Το ότι κάποιοι δεν τολμούν να γράψουν ούτε μια λέξη για όσα συμβαίνουν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, στην ΕΠΣΕ και γενικότερα στις ομάδες της Εύβοιας, δεν είναι κρυφό, ούτε κακό. Καλά κάνουν αφού όλοι γνωρίζουμε πως ή δεν έχουν αυγά για να σπάσουν ή δεν ξέρουν να σπάνε αυγά ή γιατί να τα σπάσουν αφού έχουν έτοιμη την ομελέτα που τους προσφέρουν αυτοί για τους οποίους δεν γράφουν και δεν λένε;
Κυρίες και κύριοι της ενημέρωσης, για μια ακόμη φορά σας λέμε, πως τις αποφάσεις μας δεν τις αλλάζουμε και φυσικά ούτε για αστείο δεν πρόκειται να κλείσουμε τα μάτια και τ΄ αυτιά μας.
Αυτοί που διαδίδουν πως μας μάλωσαν ή πως μας στρίμωξαν στην γωνία, ας αλλάξουν πλευρό.
Αυτοί οι οποίοι ξέρουν τον τρόπο, ώστε να μας κάνουν να μην λέμε τίποτα για κάποιους, έσπασαν τα μούτρα τους και μάλιστα χωρίς να αντιδράσουμε εμείς.
Αυτοί που παίρνουν εντολές να συκοφαντούν και να απειλούν για το θέμα της διαδοχής στην ΕΠΣΕ, ας κάνουν λίγη υπομονή και θα διαβάσουν τα πάντα με ονοματεπώνυμα.
Αυτοί οι οποίοι είχαν και έχουν την στήριξη του προέδρου, ενώ του έβαζαν τρικλοποδιές και ήθελαν χρόνια τώρα να τον τελειώσουν, καλά θα κάνουν να καταλάβουν πως το όλο σκηνικό μας αφήνει αδιάφορους, γιατί δεν θ΄ αλλάξουμε άποψη για τον Παπακωνσταντίνου.