Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Εύβοιας

Μπορεί ο καιρός να είναι χάλια, αλλά σήμερα στα γήπεδα έχουμε ποδόσφαιρο και καλό είναι να πάτε να δείτε την αγαπημένη σας ομάδα.
Εκτός από το ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ υπάρχουν και οι αγώνες της Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ οι οποίοι είναι σημαντικότατοι.
Στην Τριάδα η ΕΡΕΤΡΙΑ θα προσπαθήσει να διατηρήσει πρώτα το αήττητο και αν μπορέσει να πάρει τους 3 βαθμούς και να κάνει το 8 στα 8. Από την Τριάδα πάντως δεν πέρασαν με νίκη ούτε ο ΛΗΛΑΣ ούτε ο ΗΡΑΚΛΗΣ.
Στις 18:00 ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ θα υποδεχθεί τον ΛΗΛΑ  και .....
ο ηττημένος σίγουρα θα βλέπει την κορυφή με τα κιάλια,  αν ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ δεν καταφέρει να κόψει βαθμούς από την Ερέτρια.
Στα Ψαχνά θα παιχθεί καλό ποδόσφαιρο και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα, ψάχνοντας την ευκαιρία για γκολ. 
Τα πράγματα πλέον για την ουρά της βαθμολογίας δεν θα ξεκαθαρίσουν νωρίς, γιατί πλέον ο φόβος για το αν θα υποβιβασθούν περισσότερες από 2 ομάδες, είναι ορατός.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ είναι η ομάδα που είναι σε δυσκολότερη θέση και σήμερα με αντίπαλο τον ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ, θέλει μόνο νίκη.
Τα ΚΟΣΚΙΝΑ είναι σε καλύτερη μοίρα, αλλά ξέρουν πως η νίκη επί της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ στο γήπεδο Κριεζών είναι μονόδρομος.
Ο ΒΑΤΩΝΤΑΣ θα υποδεχθεί την ΣΚΕΠΑΣΤΗ η οποία είναι μέσα στην επικίνδυνη ζώνη και θέλει να πάρει κάτι από αυτόν τον αγώνα.
Στο κόκκινο είναι η ΑΕΚ Χαλκίδας με 5 βαθμούς και θα πάει στο ΑΥΛΩΝΑΡΙ το οποίο έχει κάποιες ανάσες, αφού είναι στους 10 βαθμούς.
Λοιπόν οι επιλογές είναι πολλές και υπάρχουν και αγώνες για την Β΄ και Γ΄ κατηγορία.