Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - Ψηλά τα χέρια

Κύριοι η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια.
Έχουν στήσει στον τοίχο τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τον πυροβολούν κατά ριπάς, χωρίς έλεος.
Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει. Προσπαθούν με ψέματα να περνούν ώρες, μέρες και μήνες, ενδιαφερόμενοι μόνο για τον εαυτούλη του ο καθένας και χωρίς να δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό προς τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και την ιστορία του.
Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι. 
Ζούνε στην κοσμάρα τους και κάνουν, όπως τα παιχνίδια....
στα οποία για να λειτουργήσουν ρίχνεις μέσα κέρματα!!!
Ποιος δεν έχει ευθύνες;
Ποιος μπορεί να δηλώσει Χαλκιδάρας;
Πριν αρχίσει το πρωτάθλημα είχαμε γράψει πως αυτή η ομάδα , δεν μπορεί να ανέβει ούτε αγωνιστικά στην Β΄ Εθνική. Κάποιοι ψάχνουν δικαιολογίες και ρίχνουν ευθύνες σε άλλους.
Καλό το παραμύθι, αλλά τελικά θα δείτε πως ο λύκος έφαγε την κοκκινοσκουφίτσα, αλλά κι αυτόν μετά τον σκότωσε ο κυνηγός.
Τεράστιες οι ευθύνες της διοίκησης, η οποία ζει στο ψέμα, τεράστιες και του κυρίου Αυλωνίτη, ο οποίος δεν έμεινε στο ρόλο του προπονητή, αλλά κάνει τα πάντα και αυτό είναι πρόβλημα, τεράστιες και οι ευθύνες των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ζήτησαν πολλά, γιατί πίστευαν πως έχουν πολλά οι κύριοι Τσαγκάρης, Κακαβάς, Αναγνωστάκης και δέχθηκαν να ακολουθούν τις κινήσεις που άλλοι πρότειναν.
Τελευταία δηλώσεις κάνει μόνο ο κ. Αυλωνίτης και σε blog της επιλογής του. Οι δηλώσεις αυτές δεν έχουν αρχή, μέση και τέλος, αφού το "οριστικό" δεν υπήρξε ποτέ "οριστικό" και φυσικά κανείς δεν το πίστεψε.
......σε λίγο περισσότερα