Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Καλημέρα. Χρόνια πολλά

Τώρα σε αναμονή για να φύγει το 2017 και να έρθει το 2018.
- Δεν πρέπει να περιμένουμε πολλά και σημαντικά από τον νέο χρόνο, εκτός από το να απαλλαγουμε από τον Τσίπρα, ο οποίος έκανε ρεζίλι την αριστερά, την οποία χρησιμοποίησε για να κατακτήσει την.....
εξουσία και στην συνέχεια την "παντρεψε" με τον Καμένο!!!!  
- Το 2018 θα είναι μια ακόμη χρονιά με δήμαρχο τον Παγωνη, αφού Δημοτικές Εκλογές θα έχουμε το 2019. Περιμένουμε τον Δήμαρχο στο Βασιλικό να εγκαινιασει το ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΉΡΙΟ το οποίο έπρεπε να δοθεί σε χρήση το 2015 και από τότε ο δήμαρχος κάθε 3 μήνες λέει δημόσια πως θα είναι έτοιμο, αλλά έλεγε ψέματα.... 
Τώρα θα πει πως καλύτερα αργά, παρά ποτέ!!!!
- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ όλα πάνε καλά. Εδιωξαν ποδοσφαιριστές για να μην πληρώνουν πολλά και κατά τ' άλλα μας λένε πως πάνε για πρωτάθλημα!!!! 
Θέλουν απλά να πείσουν τον κόσμο να πάει στο γήπεδο για το εισιτήριο, αλλά και για να πείσουν χορηγούς, ώστε να παίρνουν κάποιοι τον μισθό τους, έστω και ως οδοιπορικά.
- Στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΌ κανένα πρόβλημα.  Μετά την ήττα από τον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ και την ισοπαλία με την ΑΡΤΑΚΗ περιμένουν πως και πως τον ΑΙΟΛΙΚΟ. Αν τριτωσει το κακό, τότε ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ θα εξασφαλίσει μια θέση στο τοπικό της Εύβοιας. Αν κερδίσει τον ΑΙΟΛΙΚΟ, τότε όλο και κάποια ελπίδα θα έχει.
- Στην Α' κατηγορία της Εύβοιας, όλα πάνε καλά αφού υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στην κορυφή και στην ουρά. Η ΕΡΈΤΡΙΑ προσπαθεί να βρει την ηρεμία της, ενώ ο ΛΗΛΑΣ πάει "για εκτροπή" αφου ως ποταμός, προφανώς ψάχνει "συντρόφους"!!!!
- Τα ΚΟΣΚΙΝΑ φαίνεται πως θα κάνουν απόπειρα ανασυνταξης και θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό, αν και ο Χρηστάρας είπε πως δεν θα σωθούν με τίποτα!!!!!
Χρηστάρα, ετοιμάσου για εκπλήξεις..... 
- Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ είχε τον χορό του την παραμονή των Χριστουγέννων, αλλά δεν είχε τον κόσμο που θα έπρεπε. Ίσως την επόμενη φορά οι άνθρωποι της διοίκησης και όλοι όσοι είναι στην οικογένεια του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ, να προσπαθήσουν περισσότερο.  Πάντως η Δήμαρχος κ. Αμφιτριτη Αλημπατέ ήταν εκεί.  Εντύπωση μας έκανε πως δεν πήρε τον λόγο κάποιο μέλος της διοίκησης να πει δύο λόγια για την ομάδα. 
- Πως και πως περιμένουν κάποιοι την παραίτηση του προέδρου κ. Παπακωνσταντίνου από την ΕΠΣ Εύβοιας και το να κατηγορηθεί ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης. Υπομονή κύριοι. Τέτοια κάνετε και μετά ζητάτε την βοήθειά του. Κύριε Παπακωνσταντίνου Χρόνια σας πολλά.  Σας θεωρούν μαλάκα; Δεν έχουν καταλάβει τίποτα;  Αλήθεια εσείς γιατί δεν τους στέλνετε από εκεί που ήρθαν;