Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Καλημέρα

- Έτσι είναι η ζωή. Αν δεν προσέξεις μπορεί να πας να βοηθήσεις και να βρεθείς στο στόχαστρο πολλών. Αυτό έπαθε όπως όλα δείχνουν και ο κ. Σάκης Νικολάου, ο προπονητής της ομάδας των ΚΟΣΚΙΝΩΝ. Ο κ. Νικολάου δήλωσε παραίτηση προφανώς επειδή δεν ήθελε το κακό της ομάδας του χωριού του και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να εγκαταλείψει η ομάδα το πρωτάθλημα.
Κατά την δική μας άποψη αυτή η παραίτηση δεν θα έπρεπε να γίνει δεκτή από τον πρόεδρο κ. Τσαλιαγκό και την διοίκηση της ομάδας και τους λόγους θα τους ....
γράψουμε αργότερα.
- Στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας η ΕΡΕΤΡΙΑ δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ΚΑΣΤΕΛΛΑ και το αξιοσημείωτο ήταν που η ομάδα πέτυχε νωρίς γκολ, παίζοντας απλά και ήρεμα. Τα 3 από τα 5 γκολ ο Κώστας Αγραφιώτης και ένα ο Ρούσσος, ενώ τον χορό των γκολ άνοιξε ο Γκέρσι Τόρα με ένα όμορφο  σε εκτέλεση γκολ.
- Σήμερα δεν ξεχνάμε πως έχουμε Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να παίζει στα Σπάτα και τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ στην Ραφήνα. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις ομάδες μας.
- Τα διοικητικά του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι σε εξέλιξη αλλά δύσκολα θα έχουμε αυτά που επιθυμούν κάποιοι, αφού κάθε λίγο και λιγάκι οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κάποιον βάζουν στο περιθώριο, για να συνεχίσουν οι υπόλοιποι ως οι καλοί και άξιοι. Θα υπάρξει εμπλοκή και θα την προκαλέσουν αυτοί οι οποίοι πιστεύουν πως δεν θα έχουν θέση στην ομάδα, αν αλλάξει η κατάσταση.