Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Καλό 3ήμερο

Παντού στην Εύβοια έχει εκδηλώσεις αυτές τις μέρες και θα πρέπει ν΄ αφήσετε στην άκρη τις σκοτούρες, ώστε να διασκεδάσετε με τις οικογένειές σας και τους φίλους σας.
Στις 12:00 το μεσημέρι αρχίζει ο αγώνας ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Η ομάδα μας πάει αεροπορικώς σήμερα για Λέσβο και μετά τον αγώνα θα επιστρέψει.
Δεν ξέρουμε πόσο θα επηρεάσει αυτό το αυθημερόν ταξίδι τους ποδοσφαιριστές, αλλά ευχόμαστε να πάρει η ομάδα θετικό αποτέλεσμα.
Στις 15:15 αρχίζει και ο αγώνας ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ - ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ.
Η ομάδα της Εύβοιας έχει δύσκολη αποστολή, αφού ο αντίπαλος....
είναι πρώτος στην βαθμολογία.
Πάντως για να λέμε και την αλήθεια, ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ δεν καίγεται για βαθμούς ενώ ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία, αν κάνει 6 νίκες σε 6 αγώνες!!!!
Στις 15:15 αρχίζουν και οι αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας με σημαντικούς αγώνες για την κορυφή, αλλά και την ουρά της βαθμολογίας.
Πολλοί λένε πως το σημαντικότερο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην ΑΡΤΑΚΗ, μεταξύ ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ. Δεν είναι αυτό το σημαντικότερο κύριοι και θα το διαπιστώσετε με το σφύριγμα της λήξης.
Ο τίτλος του πρωταθλητή δεν θα κριθεί σ΄ αυτόν τον αγώνα. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και το μυστικό, περνάει από άλλα γήπεδα. Η ΑΡΤΑΚΗ δεν προλαβαίνει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και η ΕΡΕΤΡΙΑ έχει 6 βαθμούς διαφορά.
Το έχουμε γράψει πολλές φορές, από την αρχή του πρωταθλήματος.
Πρωταθλήτρια θα είναι η ομάδα η οποία δεν θα παίξει "τις κυρίες κουμπάρες", (παιχνίδι κοριτσιών μιας άλλης εποχής) και θα είναι σοβαρή σε όλα τα επίπεδα.