Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Καλημέρα

Καλημέρα σε όλες και όλους και να περνάτε όμορφα αυτές τις μέρες.
Διασκεδάστε όσο μπορείτε και από την Τρίτη, θα έχουμε χρόνο γι τις σκοτούρες και τα βάσανα τα οποία φρόντισε να μας τα κάνει περισσότερα και μεγαλύτερα ο Τσίπρας και η παρέα του.
Φίλες και φίλοι πολύς κόσμος χθες στην Χαλκίδα κατά την διάρκεια της παρέλασης των αποκριάτικων αρμάτων και για να ευλογήσουμε  και λίγο τον τόπο μας το Βασιλικό τα πήγε υπέροχα, αφού το άρμα του ήταν επίκαιρο και υπέροχο. Σατίριζε την σακούλα που ο Τσίπρας και η παρέα του την χρησιμοποιεί, για να πάρει φόρους και σ΄ αυτό βοηθούν και τα ....
καταστήματα που χρεώνουν τις σακούλες. 
Το βράδυ είχαμε την ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ στην Χαλκίδα και στην Αβάντων και τους γύρω δρόμους δεν έπεφτε καρφίτσα. Χιλιάδες κόσμος το ευχαριστήθηκε και έκανε και αγορές.
Όσοι πίστευαν πως δεν θα είχε επιτυχία έπεσαν έξω. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Σήμερα από τις 11:30 έχουμε παρέλαση αρμάτων και στο ΛΕΥΚΑΝΤΙ και θα την παρακολουθήσει πολύς κόσμος.
Πάρτε λοιπόν την οικογένειά σας, τους φίλους και γνωστούς σας και πάμε ΛΕΥΚΑΝΤΙ.
Χθες είχαμε και ποδοσφαιρικούς αγώνες. Άλλοι έκλαψαν, άλλοι γέλασαν και άλλοι ήταν στο ούτε ζέστη, ούτε κρύο.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν κέρδισε, αλλά πάλι καλά που πήρε κι έναν βαθμό, από μια ομάδα η οποία όσες φορές έχει ανέβει σε κατηγορία πάνω από το τοπικό ποτέ δεν έμεινε εκεί και πάντα επιστρέφει στο τοπικό. Δυστυχώς για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ  ο οποίος παίζει με καφενεία και δεν καταφέρνει να τα κερδίζει. Εδώ και καιρό η ομάδα "είναι ψεύτικη" και πραγματικά για κάποιους το κατάντημά της είναι ντροπή.
Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ μετα το πέρασμά του πό την Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, δηλαδή στο τοπικό. Δυστυχώς πι Αλιβεριώτες δεν ήθελαν την ομάδα στα μέτρα της  Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ, αλλά την Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ στα μέτρα τους. Σε καμία περίπτωση δεν έκαναν σωστές επιλογές, αλλά μάλλον επιλογές κακού γούστου.
Στο τοπικό ο ΛΗΛΑΣ δεν πέταξε λευκή πετσέτα, αν και ο προπονητής του ο κ. Λάμπρου Γιώργος ήταν χθες βράδυ στην Χαλκίδα και συμμετείχε στην ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ της Ερέτριας δεν έχασε χθες στην ΑΡΤΑΚΗ και ο βαθμός που πήρε με την ισοπαλία είναι σημαντικός. Το άγχος φώλιασε για τα καλά στην Ερέτρια, η οποία κουβαλάει και όλα αυτά που γράψαμε τις προηγούμενες μέρες και τους τα έχουμε πει.
Καλημέρα κι καλή διασκέδαση.