Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Δήθεν παράγοντες

Κυρίες και κύριοι, ας μην παριστάνουν κάποιοι τους παράγοντες, όταν ξέρουν πως είναι  γλάστρες ή ακόμη χειρότερα, "ψώνια" τα οποία χρησιμοποιούν άλλοι για να κάνουν τα παιχνιδάκια τους.
Οι σοβαροί παράγοντες και αυτοί που πραγματικά σέβονται τον εαυτό τους, δεν μαζεύουν λεφτά από τρίτους για να ζουν αυτοί καλά και να γράφουν τα πάντα στα παλιά τους τα παπούτσια, για να μην γράψουμε στ΄ αρχ..... τους, αφού τέτοια δεν έχουν, αλλά να είναι εντάξει με τις συμφωνίες που οι ίδιοι έκαναν με ποδοσφαιριστές, προπονητές και άλλους.
Όταν θα έρθει η ώρα θα καταλάβουν πως σε κάποιες ομάδες....
ψευτομαγκιές δεν χωράνε και θα πληρώσουν ακριβά το τίμημα.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, κάποιοι για να γίνουν παράγοντες, με χρήματα άλλων, δεν διστάζουν να βάλουν την υπογραφή τους οπουδήποτε και ξέρετε γιατί; Γιατί μέχρι τώρα κανείς δεν ήθελε να τους μπει εμπόδιο, αφού δεν ήθελε να γίνει ο κακός. Έτσι αυτοί οι τύποι ζούνε καλά και ταλαιπωρούν ποδοσφαιριστές, προπονητές και τις ομάδες.
Αυτή την φορά την πάτησαν. Εμείς δεν τους θέλουμε για πελάτες στο μαγαζί μας, ούτε για να μας καλέσουν στα τραπεζώματά τους. Τους το έχουμε πει. Δεν είναι καθαροί και το ξέρουν. Με λαμογιές δεν μπορούν να επιβιώσουν και δεν θα παίξουν με τις ομάδες. Δεν τους φοβόμαστε. Μας βρίζουν, αλλά δεν μας πειράζει. "Τους έχουμε και θα τους δώσουμε". Μας αποκαλούν λαμόγια, αλλά είναι χειρότεροι. Παριστάνουν τους καλούς και έντιμους, αλλά δεν είναι. Χρησιμοποιούν τις ομάδες για να εξυπηρετήσουν άλλους στόχους που έχουν να κάνουν με την προσωπική τους προβολή.
Πληρώνουν άλλοι, για να κάνουν αυτοί τους παράγοντες.
Η ώρα της αλήθειας, θα τους κοστίσει ακριβά.