Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Καλημέρα

Το "εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι", ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του κ. Γιώργου Καλίτσα και του ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ αφού ακούσαμε πως η εταιρεία που ανέλαβε να συνεχίσει την λαχειοφόρο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ούτε λίγο ούτε πολύ του λέει πως είναι ανάμεσα σ΄ αυτούς που κάνουν πόλεμο στην διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και γι΄ αυτό απέτυχε η λαχειοφόρος!!!!
Του λένε επίσης πως κάποιος μάλλον τον πληρώνει για να κάνει αυτόν τον πόλεμο!!!
Δεν μας απασχολεί καθόλου το τι κάνει η εταιρεία. Μας ενδιαφέρει πως η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν βρίσκει την δύναμη να προστατευθεί μόνη της και βάζει τρίτους να ....
λένε πως θα κάνουν μηνύσεις και άλλα τέτοια.
Την καλημέρα μας στον κύριο Καλίτσα και του προτείνουμε κάτι πολύ απλό.
Να μην απαντήσει σε καμία εταιρεία. Να μην μπει σε κανέναν διάλογο για το θέμα με κανέναν, εκτός από τα μέλη της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Να κάνει μια υπέρβαση και να ξυπνήσει το πρωί της Δευτέρας πηγαίνοντας μέχρι εκεί που πρέπει με όλα τα στοιχεία στα χέρια του και να ζητήσει να αναλάβουν άλλοι από εδώ και πέρα το θέμα.
Κύριοι της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να ξέρετε πως τα δικά σας λάθη, τις δικές σας μη νόμιμες διαδικασίες, δεν θα τις πληρώσουν άλλοι.
Τα ψέματα δεν τα είπαν οι δημοσιογράφοι. Τα ψέματα τα είπατε εσείς.
Οι δημοσιογράφοι είπανε αλήθειες στον κόσμο και εσείς ακόμη και τώρα δεν έχετε την δύναμη να ζητήσετε συγνώμη.
Τίποτα δεν έγινε σωστά με την λαχειοφόρο και το δώρο. Όλα ψεύτικα. Όλα χύμα.
Αν δεν σας βγήκαν τα κουκιά, ακυρώστε την λαχειοφόρο και επιστρέψτε τα χρήματα σ΄ αυτούς που αγόρασαν λαχνούς. Αυτό που πάτε να κάνετε τώρα, είναι "ξέπλυμα" της λαχειοφόρου που δεν ολοκληρώσατε ποτέ.
Μπορεί η εταιρεία που λέει πως ανέλαβε την λαχειοφόρο να θέλει να σας βοηθήσει, αλλά μάλλον ξεκίνησε λάθος, κάνοντας επίθεση στον κύριο Καλίτσα και στην συνέχεια πιθανότατα και σε άλλους.
Φαίνεται πως δεν ξέρει τι συμβαίνει στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά θα το μάθει και θα δούμε αν θα συνεχίσει την συνεργασία.
Αγαπητέ κύριε Καλίτσα, άραγε δεν γνωρίζει η εταιρεία πως ένας από τους συνεργάτες σου είναι και μέλος του γραφείου τύπου του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Κύριε Καλίτσα δεν γνωρίζει η εταιρεία πως ο πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κύριος Αναγνωστάκης μιλάει περισσότερο μαζί σας παρά με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας;
Κύριε Καλίτσα, δεν ξέρει η εταιρεία πως ο πρώην πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κύριος Τσαγκάρης είναι αυτός που επέλεξε συνεργάτη σας για να μιλήσει και να δώσει την παραίτησή του;
Κύριε Καλίτσα θα μπορούσα να είχα σκάσει στα γέλια από αυτά που ακούω, αλλά με βασανίζει κάτι.
Γιατί άραγε μια εταιρεία να θέλει να καλύψει την διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Αναλαμβάνει η εταιρεία την ευθύνη για την λαχειοφόρο που δεν ολοκληρώθηκε;
Κύριε Καλίτσα, μην απαντάτε στην εταιρεία. Δεν τους ξέρετε τους ανθρώπους. Μπορεί να είναι γνωστοί σας, φίλοι σας ή και συγγενείς σας. Ποτέ δεν ξέρετε, πόσοι και ποιοι είναι σε μια εταιρεία.
Στο κάτω κάτω γιατί να χαλάσετε τις καρδιές σας με μια εταιρεία η οποία αναλαμβάνει λαχειοφόρους κλπ;
Αύριο μπορεί η Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να πάρει μια  απόφαση για μια νέα λαχειοφόρο και ο νικητής να κερδίσει δωρεάν παροχή υπηρεσιών σε διοικητικό επίπεδο, από τα μέλη της σημερινής διοίκησης!!!
Κύριε Καλίτσα καλημέρα  και συγνώμη για την παρέμβαση και την προτροπή.