Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και χρόνια πολλά σ΄ όσους σήμερα έχουν την ονομαστική τους γιορτή και είναι πάρα πολλοί. Χρόνια πολλά στον Γιώργο και την Γεωργία,
- Οι ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ Ερέτριας είναι από χθες πρωταθλήτριες και για την περίοδο 2018 - 2019 θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Τα κορίτσια ξεπέρασαν τον εαυτό τους  και κέρδισαν τον ΛΕΟΝΤΙΚΟ τηε Κηφισιάς με 5 - 1 την ώρα που στην Λαμία ο ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ ήρθε ισόπαλος 1 - 1. 
- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ μπροστά σε περίπου 1.600 άτομα στο γήπεδο του Βασιλικού, δεν έχασε από τον ΛΗΛΑ και απέχει μόλις 3 βήματα από την κατάκτηση του....
πρωταθλήματος. Εδώ και αρκετό καιρό ακούγαμε πολλούς να λένε πως ο ΛΗΛΑΣ μετά από αυτόν τον αγώνα, θα ισοβαθμούσε με την ΕΡΕΤΡΙΑ και θα κατακτούσε αυτός το πρωτάθλημα. Τώρα ακούμε πως η ΕΡΕΤΡΙΑ θα χάσει στο ΑΥΛΩΝΑΡΙ . Φίλες και φίλοι αναγνώστες με τα λόγια η ΕΡΕΤΡΙΑ μπορεί να κερδίσει την Μπάρτσα του Μέσι. Ας μη γελιόμαστε. Τρεις αγώνες θα δώσει η Ερέτρια, τρεις και ο ΛΗΛΑΣ. Αν δεν παίξουν μπάλα, μπορεί να τους χάσουν και τους τρεις.
- Σύσσωμη η ΕΠΣ Εύβοιας στο γήπεδο του Βασιλικού, παρέα με τους ουδέτερους φιλάθλους!!!! Αλήθεια τους άρεσε ο αγώνας; Εμείς πιστεύουμε πως έτριβαν τα χέρια τους αφού όλα πήγαν καλά χθες στο γήπεδο του Βασιλικού και το 0 - 0  κράτησε και ισορροπίες.