Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Για να ξέρεις, πως τα ξέρουμε

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας τελείωσε. Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ της Ερέτριας είναι ο πρωταθλητής και η ομάδα η οποία την περίοδο 2018 - 2019 θα συμμετέχει στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Όταν οι ομάδες ξεκινούσαν προετοιμασία πρώτο φαβορί για πολλούς ήταν ο ΛΗΛΑΣ και φυσικά ακολουθούσαν η ΕΡΕΤΡΙΑ, ο ΗΡΑΚΛΗΣ και η ΑΡΤΑΚΗ.
Γιατί φαβορί ο ΛΗΛΑΣ; Γιατί πήρε πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές και είχε έναν προπονητή πρωταθλητή, τον κ. Γιώργο Λάμπρου.
Τον τίτλο του φαβορί τον έχασε νωρίς ο ΛΗΛΑΣ, για τους λόγους που όλοι ξέρετε και τους είχαμε γράψει εκείνη την εποχή.
Εμείς δεν πηγαίναμε στα καφενεία να κάνουμε κουτσομπολιό, ούτε ....
για να θάψουμε προπονητές, παράγοντες, ποδοσφαιριστές και όποιον βρίσκαμε μπροστά μας. Γράφαμε τα πάντα και με ονόματα.
Να θυμίσουμε, το τι συνέβη με τον κ. Ρόγκα, όταν ανέλαβε ο κ. Ελευθεριάδης;
Το ότι ο ΛΗΛΑΣ θα ήταν η καταστροφή του και ότι θα τον άδειαζαν, του το είχαμε πει όταν τα Χριστούγεννα του 2017 ανέλαβε τον ΛΗΛΑ και όχι μόνο δεν μας άκουσε, αλλά γίναμε και εχθροί, γιατί πίστευε σε κάποιους!!! Η θέση μας ήταν καθαρή και δημόσια. Άλλες ήταν οι κρυφοπουτάνες οι οποίες του χάιδευαν τ΄ αυτιά και την δύσκολη ώρα τον άδειασαν. Κάνουμε λάθος;
Του ζητούσαμε δημόσια να φύγει από την ομάδα, για το καλό του, αλλά δεν μας άκουγε.
Πάμε παρακάτω τώρα. Ο κ. Ρόγκας δεν ταίριαζε σε τίποτα με τους άλλους προπονητές κι ας μην κοροϊδευόμαστε. Το είχαμε γράψει και το είχαμε πει και στον κ. Ελευθεριάδη. Ο Νίκος έπρεπε να φύγει, αν ήθελαν η ομάδα να σηκώσει κεφάλι. Κυρίες και κύριοι, θα μπορούσε να φύγει ο κ. Λάμπρου με τον κ. Καραναστάση, αφού η ομάδα δεν είχε πατήσει γερά στα πόδια της, μέχρι και την ισοπαλία μέσα στα ΚΟΣΚΙΝΑ και τις νίκες που έπαιρνε με δυσκολία. Το σύστημα δεν τους χωρούσε όλους. Ημασταν η αιτία που ο κ. Ρόγκας απομακρύνθηκε από την ομάδα. Όλα ως δια μαγείας άλλαξαν. Κάνουμε λάθος; Οι "φίλοι του" εκτός Γκάβαλη, τον άδειασαν και μάλιστα άνοιξαν και το στόμα τους.
Ο κ. Ρόγκας δεν έχασε. Κέρδισε την ηρεμία του και ασχολήθηκε με την σχολή του και ήρθαν τώρα και τ΄ αποτελέσματα. Κλείνουμε το θέμα με τον κ. Ρόγκα, αλλά αν χρειασθεί θα ξαναγράψουμε, γιατί εμείς, ως οικογένεια πληρώσαμε πολύ ακριβά, αυτό το θέμα, γιατί λέγαμε την αλήθεια.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, κάποιοι ποδοσφαιριστές του ΛΗΛΑ ήθελαν να πέφτει το μηνιάτικο και ελάχιστα τους ένοιαζαν τα υπόλοιπα. Είναι γνωστοί αυτοί που ήθελαν την αποχώρηση του κ. Λάμπρου και οι οποίοι έκαναν συσκέψεις στο σπίτι του κολλητού τους, ώστε να μεθοδεύσουν την αντικατάστασή του. Όλα ήταν θολά στην ομάδα του ΛΗΛΑ, μέχρι την στιγμή που η ΕΡΕΤΡΙΑ αποφάσισε ν΄ αυτοκτονήσει ποδοσφαιρικά και γνωρίζουν οι άνθρωποί της, το πότε, το πως και το γιατί. Τότε στον ΛΗΛΑ κάποιοι έδωσαν το σύνθημα της αντεπίθεσης και όλα θα πήγαιναν καλά για την ομάδα του Βασιλικού, αν δεν γινόταν το μοιραίο λάθος. 
Κάποιοι, έγιναν βασιλικότεροι του βασιλέως για να μην γράψω κάτι ακατάλληλο και έστησαν στον τοίχο, αυτούς που πραγματικά βοήθησαν στο να γίνει η αντεπίθεση.
Έβαλαν στοιχήματα, ξέφυγαν στις διαδικασίες και έκαναν απίστευτα πράγματα.

....σε λίγο περισσότερα