Τρίτη 22 Μαΐου 2018

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Κυρίες και κύριοι, εσείς που λέτε πως αγαπάτε την ομάδα και ότι κάνετε το κάνετε για το καλό της, γιατί δεν θέλετε να παραδεχτείτε πως δεν είσθε καλύτεροι από τους κυρίους Γκάβαλη και Πασσά τους οποίους διώξατε από την ομάδα; Είναι κάποιος από εσάς περισσότερο ΛΗΛΑΣ απ΄ ότι αυτοί οι δύο κύριοι; Λάθη έκαναν και μάλιστα πολλά, αλλά και ποιος δεν κάνει. Μπορεί να μην ήθελαν να γίνουν στρατιωτάκια ή γλάστρες, αλλά ΛΗΛΑΣ είναι περισσότερο από όλους σας.
Πως λοιπόν απαιτήσατε να φύγουν αυτοί και να πάτε κάποιοι άλλοι και γιατί;
Αυτό το ερώτημα δεν απαντήθηκε ποτέ, για έναν απλούστατο λόγο.
Αυτοί ήταν και παραμένουν ΛΗΛΑΣ, αλλά όχι ΛΗΛΑΣ ΜΑΓΑΖΑΚΙ.
Έχουμε κρίνει πολύ αυστηρά τον κύριο Γκάβαλη και τον ....
κ. Πασσά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα επιτρέψουμε σε κάποιους που δεν έχουν σχέση με τον ΛΗΛΑ, να κάνουν αυτά που κάνουν "αρμέγοντας" το Βασιλικό για να παριστάνουν τους παράγοντες και να δηλώνουν έντιμοι και καθαροί, ενώ γνωρίζουν πως είναι στον ΛΗΛΑ με μαϊμουδιές και μη καταστατικές ενέργειες.
Επειδή το θέμα έχει ξεφύγει, θα κληθούν να το λύσουν οι αρμόδιοι, ώστε να μην λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του.
Ο ΛΗΛΑΣ είναι του Βασιλικού και όχι κάποιας παρέας που θα τον χρησιμοποιεί.
Αυτή η διοίκηση αν δεν το έχει καταλάβει, έχει τελειώσει και αφού δεν θέλει να το παραδεχθεί, θα της το εξηγήσουν οι αρμόδιοι.
Η ομάδα θα πάει σε Γενική Συνέλευση και εκλογές. Όσοι θέλουν να είναι κοντά στον ΛΗΛΑ θα είναι εκεί, χωρίς φυσικά αυτούς που εδώ και 1 χρόνο, παρίσταναν τους καλούς ρίχνοντας λάσπη σε άλλους και συμμετείχαν παράνομα στις διαδικασίες.
Δεν θα επαναλάβουμε πάλι τα όσα γράψαμε για κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι είναι ΛΗΛΑΣ μια ζωή, αλλά κι αυτοί θα πρέπει να σταματήσουν να κρύβουν την αλήθεια.
Εμείς δεν διεκδικούμε τίποτα κύριοι, αλλά θα το πάμε μέχρι το τέλος, ώστε ο ΛΗΛΑΣ να έχει τους ποδοσφαιριστές που θα είναι δική του και όχι "με ενοίκιο". Τα δελτία των ποδοσφαιριστών θα τα έχει ο ΛΗΛΑΣ και με τους ποδοσφαιριστές για "τα οδοιπορικά τους" θ΄ αποφασίζει ο ΛΗΛΑΣ και όχι ο κάθε παράγοντας χωριστά. 
Στην ομάδα δεν θα υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια, ούτε ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα τα παίρνουν στην ώρα τους και πολύ περισσότερα από τους άλλους.
Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει και δικαιολογίες δεν υπάρχουν.
Θα ήταν καλό και για τους ποδοσφαιριστές, να τελειώσουν όλα ομαλά, γιατί πρέπει να ξέρουν πως η σημερινή διοίκηση δεν θα μπορεί να υπογράψει καμιά μεταβολή στα δελτία τους. Το γράφουμε για να μην νομίζουν κάποιοι πως θα φτάσουν να υπογράφουν ελευθέρες όπως αυτοί νομίζουν.