Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα σας και χρόνια πολλά σε όσες και όσους έχουν σήμερα την ονομαστική τους γιορτή. Χρόνια πολλά και στην γυναίκα μου την Ελένη και τις εύχομαι τα καλύτερα. Την ευχαριστώ που 26 χρόνια στάθηκε δίπλα μου και με στήριξε όσο κανένας άλλος. Την ευχαριστώ που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά μας παρά τις δυσκολίες και φυσικά παρά τις πίκρες που έζησε δίπλα μου. Να είναι πάντα δυνατή και να καμαρώνει δίπλα στις κούκλες μας.
- Χαλαρά και σήμερα γιατί έτσι γουστάρουμε και γιατί δεν έχουμε καμιά διάθεση να χαλάσουμε την μέρα μας, για ανθρώπους οι οποίοι ακόμη και την αποτυχία την....
παρουσιάζουν ως θρίαμβο, γιατί απλά δεν θέλουν να παραδεχθούν πως δεν τα κατάφεραν. Φίλες και φίλοι αναγνώστες, στο ποδόσφαιρο, όπως και αλλού, ο πρώτος είναι πρώτος.
- Οι ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ Ερέτριας σήκωσαν χθες την κούπα, αφού κατέκτησαν το πρωτάθλημα και ανέβηκαν στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Εκεί ήταν η δήμαρχος κυρία Αλημπατέ, ο αντιδήμαρχος κ. Μυτακίδης, ο Εθνικός προπονητής κ. Αντώνης Πριόνας και από την ΕΠΣΕ οι κύριοι Ρέτσας, Δαφνής και Τσεκούρας. Συγχαρητήρια και πάλι στα κορίτσια, την διοίκηση και τον προπονητή τους κ. Νίκο Μπιμπίκα.