Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ

Το διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας και της ταυτόχρονης λήξης της θητείας του, θέλει με αυτή την ανακοίνωση του να επικοινωνήσει με το φίλαθλο κοινό, και όχι μόνο, για να εκφράσει τις θερμές..
...ευχαριστίες του.

°Στον κόσμο της Γυμνού και ολου του δήμου μας που στάθηκαν συνέχεια δίπλα στην ομάδα μας και στις δύο αγωνιστικές περιόδους.

°Στους χορηγούς που σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά στιγμές για όλους μας στήριξαν οικονομικά την ομάδα.

°Στους προπονητές που ξεκίνησαν μαζί μας αυτή τη προσπάθεια και η συμβολή τους ήταν τεράστια, και μαζί τελειώσαμε την τιτάνια προσπάθεια παραμονής στην Α΄ Κατηγορία.

°Στους παίκτες που με αυταπάρνηση έμειναν μέχρι τέλους κύριοι πρωταγωνιστές της αγωνιστικής προσπάθειας.

°Ευχαριστούμε επίσης τα μέσα ενημέρωσης της Εύβοιας για την προβολή της ομάδας μας.

Τέλος να ενημερωσουμε πως η ομαδα μας εχει προχωρήσει στην προκήρυξη Γενικής Συνέλευσης το ραντεβού της οποίας έχει οριστεί για την προσεχή Παρασκευή (25/5) και ώρα 19:00μ.μ. Σε περίπτωση που οι φίλοι του σωματείου μας δείξουν ενδιαφέρον, η Συνέλευση θα ξεκινήσει με τον απολογισμό της.

Υ.Γ. Υπάρχουν 1963 λόγοι να συνεχιστεί μια ιδέα 55 ιστορικών χρόνων και οι ιδέες για να μεταλαμπαδευτούν και να επιβιώσουν αν όχι να επεκταθούν, εξαρτώνται από τους υποστηρικτές τους και τους οπαδούς τους και τις ενέργειες αυτών!!!