Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Αλήθειες για τον ΛΗΛΑ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θα συνεχίσουμε γιατί αρκετά τα κρατήσαμε μέσα μας.
Οι ομάδα του ΛΗΛΑ κέρδιζε τα παιχνίδια, αλλά με δυσκολία και χωρίς να παίζει καλό ποδόσφαιρο.
Ποδοσφαιριστές, έβαλαν στόχο τον κ. Λάμπρου και πλέον ακουγόταν το δίδυμο Αυλωνίτη - Πατσατζόγλου. Όποιος αμφισβητήσει αυτά που γράφουμε θα το κάνει γιατί νομίζει πως ακόμη μπορεί να κοροϊδεύει.
Ο κ. Λάμπρου τα ήξερε όλα. Είναι γνωστός όμως ο χαρακτήρας του. Δεν μιλάει και αφήνει τον χρόνο να δείξει μερικά πράγματα και καλά κάνει. 
Στον ΛΗΛΑ έπεσε το σύνθημα των αλλαγών. Να φύγουν κάποιοι ....
παράγοντες για να έρθουν κάποιοι άλλοι, οι οποίοι θα βάλουν τα χρήματα για την συνέχεια, τα οποία όμως δεν βάζουν, αν από την ομάδα δεν απομακρυνθούν οι Γκάβαλης, Πασσάς κλπ.
Πως θα γινόταν αυτό; Με εκλογές μαϊμού και με πρωτεργάτες τον κ. Αλεξάκη ο οποίος ανέλαβε να συγκεντρώσει συγγενείς και φίλους στην Γενική Συνέλευση και κάποιους άλλους οι οποίοι ανέλαβαν τις παράνομες διαδικασίες. Συνυπεύθυνοι ΟΛΟΙ.
Παρουσία τρίτου προσώπου ζητήσαμε από τον κ. Ελευθεριάδη να μην συνεχίσει την διαδικασία, γιατί θα έβαζε τον ΛΗΛΑ σε περιπέτεια, αλλά δεν μας άκουσε, αφού όπως είπαμε οι κύριοι Κοκάλας, Παντελής, Μπέτσας και άλλοι δεσμεύτηκαν να στηρίξουν οικονομικά τον κ. Ελευθεριάδη, με την προϋπόθεση να απομακρυνθούν οι κ. Γκάβαλης και Πασσάς.
Στις διαδικασίες συμμετείχαν περίπου 35 άτομα, τα οποία όμως αρκετά δεν είχαν δικαίωμα με βάση το καταστατικό και τους νόμους να είναι ούτε απλά μέλη, πόσο μάλιστα διοίκηση.
Το θέμα ξέφυγε και τα υπόλοιπα είναι γνωστά.
Ο κ. Ποδαρας το είπε αμέσως μετά τις εκλογές. Τώρα όποιος είναι μάγκας, ας πάει στα δικαστήρια!!!
Να κάνει τι στα δικαστήρια κύριε Ποδαρα; Να ρίξει την διοίκηση;
Αφού την ρίξατε μόνοι σας μετά από λίγες μέρες.
Είναι διοίκηση οι κύριοι Κοκάλας, Παντελής και άλλοι; Όχι βέβαια. Άλλα ονόματα στείλατε στις αρμόδιες αρχές!!!
Έχετε πλάκα τελικά. Γιατί τα κάνατε όλα αυτά; Για έναν και μόνο λόγο. Συμφέροντα εξυπηρετούσατε, είτε αυτά ήταν επαγγελματικά, είτε για να παριστάνεται τον παράγοντα κάποιοι από εσάς.

...σε λίγο περισσότερα