Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Εμείς και ο ΛΗΛΑΣ

Ας συνεχίσουμε λοιπόν, με τα όσα εμείς ξέρουμε.
Μετά τις μαϊμού εκλογές και μάλιστα την ώρα που όλα αγωνιστικά πήγαιναν καλά, οι νεοφερμένοι παράγοντες, χώρισαν το Βασιλικό σε καλούς και κακούς.
Εμείς κακοί είμαστε, αλλά όχι μαλάκες και όχι άσχετοι, ώστε να μας κερδίσουν.
Φάνηκε στις εκλογές πως δεν ήθελαν στο ΔΣ τους κυρίους Κικίδη και Βελλή οι οποίοι όμως είχαν ήδη παραιτηθεί και τους κυρίους Γκάβαλη και Πασσά οι οποίοι ήταν στην διοίκηση.
Γιατί άραγε να απομακρυνθούν αυτοί; Έκλεψαν, σκότωσαν, έκαναν κακό στον ΛΗΛΑ; Ας βγει επίσημα κάποιος να πει κάτι.
Τίποτα από αυτά δεν συνέβαινε. Δεν έλεγαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, ή το ....
γνωστό ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ.
Συγνώμη, αλλά θα το γράψω. Οι πιο μαλάκες να είναι όλοι αυτοί, λιγότερο ΛΗΛΑΣ από τους Ελευθεριάδη, Σφύρλα, Δήμητρα Βελλή, Αλεξάκη, Ποδαρα, Παντελή, Κοκκάλα και άλλους σίγουρα δεν είναι και όποιος δεν συμφωνεί να βγει να το πει.
Πολλά τα λάθη των Κικίδη, Γκάβαλη, Πασσά, αλλά όχι να πούμε πως δεν είναι ΛΗΛΑΣ και πως δεν αγαπούν την ομάδα.
Κυρίες και κύριοι της μαϊμού διοίκησης και της παραδιοίκησης του ΛΗΛΑ, έχετε τεράστιες ευθύνες και θα τις βρείτε μπροστά σας. Για μας να πείτε όσα θέλετε. Το αυτάκι μας δεν ιδρώνει κι εμείς μπορούμε να αποδείξουμε πως και γιατί χάθηκε το πρωτάθλημα για τον ΛΗΛΑ.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμάς η αλήθεια δεν μας φοβίζει και δεν ψάχνουμε για πελατάκια κι επειδή λένε διάφορα, θα πρέπει να καταλάβουν πως εμείς κάνουμε την δουλειά μας και κρινόμαστε καθημερινά. Αυτοί που μας κατηγορούν, λένε πως μας πλήρωνε η ΕΡΕΤΡΙΑ και γι΄ αυτό γράφαμε αυτά που γράφαμε!!!
Καλό θα ήταν αυτό, αλλά δεν ισχύει. Όλοι αυτοί ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες κάτι κέρδιζαν από τον ΛΗΛΑ. Άλλος το μηνιάτικο, άλλος τα πελατάκια και άλλος την προβολή ως δήθεν παράγοντας!!!!
Τι τους πείραζε λοιπόν αν εμείς κερδίζαμε κάτι από την Ερέτρια;
Μας πολεμήσατε κυρίες και κύριοι και χάσατε. Τώρα οδηγήστε τον ΛΗΛΑ σε εκλογές, φυσικά χωρίς την συμμετοχή σας, αφού οι εκτός καταστατικού πράξεις σας, σας οδηγούν μακρυά από την ομάδα.
Επειδή δεν θέλουμε το κακό κανενός, γι΄ αυτό καλό είναι να πάτε σε παραίτηση και φυσικά να βρείτε άλλη ομάδα να κάνετε τα κόλπα σας.
Αν πάλι δεν θέλετε, θα σας παραιτήσουν αυτοί που έχουν υποχρέωση να κρίνουν με βάση τον νόμο και το καταστατικό.
Επειδή ο ΛΗΛΑΣ δεν θα γίνει ξέφραγο αμπέλι, το ξαναγράφουμε. Αυτή η διοίκηση δεν έχει δικαίωμα υπογραφής για οποιαδήποτε μεταβολή σε δελτία και βιβλία.
Όποιος το επιχειρήσει, θα υποστεί τις συνέπειες.